turu

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

  Never

About turu

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Pozdrav svima. Treba da ovih dana stopiram iz BP do Zagreba. Bio bih zahvalan na smjernicama. Da li je tacno da u EU(mene zanima posebno Slovenija) postoji zabrana voznje kamionima u toku vikenda? Hvala puno! Pozdrav iz Budimpeste! Daniel
 2. da, ali pitanje je "overstay"(preko 90 dana)
 3. I'm curious if anyone has any info on visa overstay fines in Serbia, or a possibilty of acquiring a tourist visa extension for a Canadian passport holder????
 4. Zdravo drugari! Treba mi podloga, spavaću na hladnom vjerovatno. Kakve su mi opcije u Beogradu, sa tim da bih preskočio one za 300-400 dinara? Hvala vam svima!
 5. Pozdrav drugari! Ajde da ne otvaram novu temu.. Pomozite mi da pronađem let do Izraela. Nikada do sada nisam tražio letove preko interneta, niti sam ikada sjeo u avion. Nečije iskustvo bi mi mnogo pomoglo. Hvala
 6. A ta Flexipass karta važi za sve vozove koji idu iz Beograda za Istanbul? Kakav je uopšte red vožnje?
 7. Možda je već bilo takvo pitanje, ali drugari budite ljubazni, pa me oslobodite od prelistavanja poruka: Imam manje od 26 godina, državljanin sam BiH i Hrvatske, i student Srbije . Hoću da putujem iz Beograda. Prvobitni plan je bio da idem pravac za Istanbul, no sada koliko sam shvatio sa Flexipass kartom može da se putuje više puta. Imam prijateljicu u Budimpešti, pa bih tu mogućnost Flexipassa volio iskoristiti. Dakle, da li može na taj način da se otputuje iz Beograda do Budimpešte, pa tamo provesti par dana, a zatim iz Budimpešte do Istanbula? I na kraju poslije nekih 15 dana, povratak i
 8. turu

  sirija i turska

  Drugari, hvala vam na savijetima. Voz će najvijerovatnije biti moja opcija. Let je van okvira budžeta, a evropske vize mi ne predstavljaju problem, jer imam hrvatski pasoš. Neka vam je svima ugodno ljeto!!
 9. turu

  sirija i turska

  Drugari, ajde da rezimiramo. Planiram za par dana krenuti do Istanbula, a onda vrlo vijerovatno ka Siriji. Koji je najbolji način da se prebacim iz Beograda za Istanbul? Imam manje od 26 godina, student sam u Srbiji(iako nemam državljanstvo). Svijestan sam da je već bilo ovih pitanja i odgovora, ali dobro bi mi došla sviježa vijest. Hvala vam!!
 10. Maloprije sam zvao ambasadu Sirije u Beogradu i rekoše mi da je viza za hrvatske državljane 30 eura. Da li mislite da je pametnije da vadim vizu na granici(da li bih tako jeftinije prošao), s obzirom da je Hrvatska jedna od zemalja u kojoj ne postoji ambasada Sirije?
 11. Hvala što ste mi uštedili vrijeme.
 12. Pozdrav ekipi sa foruma! Zna li ko broj ambasade Sirije u Beogradu? Probao sam sa 3443 671, ali nisam imao uspjeha(privatan stan je u pitanju).
 13. Ja sam pročitao negdje, da je problem ući u Siriju, ako vide u pasošu da si prije toga išao u Izrael, ali da za Izrael to ne važi. Dakle, po tome, ako odeš u Siriju prije Izraela, sve bi trebalo da bude lovely jobly.
 14. imaju i mckinley xtreme light 800 bez toga comfort, s tim što je razlika u: comfort 10, limit comfort 6 i extreme -6 stepeni. takođe na popustu(3590, rekao bih, a bila 5570, rekao bih). ja sam našao dve takve(najmanje); ostale su iz comfort serije. jednu sa police sam uzeo za sebe, a druga je visila raširena. tako da.. obratite pažnju, iskoristite tu opciju kada je već, možda, imate.
 15. turu

  sirija i turska

  na putu se mislim zadržati jedan mjesec(turska,sirija). koliko dana da odvojim za istanbul? opcije za prevoz beograd-istanbul(prelistavajući forum naletio sam na 55eu povratna ako se ide do sofije pa.., i ??eu ako se ide vozom)? gdje da se smjestim u istanbulu? koliko je jedan dan? ajde neka to bude za sada, pa se čujemo još.. hvala