globe trekker

Members
 • Content Count

  1,078
 • Joined

 • Last visited

About globe trekker

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ross, ista prica kao i Marshals, po meni cak i povoljnije.
 2. Ne znam koliko je srpsko-bugarska granica neki reper za celu ovu pricu, ali sinoc me na njoj niko nista nije pitao, tako da je ovde izgleda sve po starom. Off topic - BG kondukteri ne pristaju na 200 dinara, traze 250 - ali mozete da se *nadjete* na 220 Toliko sam im ja tutnuo i prosao.
 3. BRAVO!!! Ja sam `72. godište, prošao kroz sve ovo što si opisao i priznajem da se u "zarez" slažem sa tobom!
 4. Tu bih dodao i, čini mi se, polugodišnju kopnenu avanturu Konstantina Novakovića (kostan na ovom sajtu), od pre par godina - na ruti: Srbija, Bugarska, Turska, Gruzija, Azerbajdžan-Gruzija, Jermenija, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Kirgistan, Kina (od Sinđijanga pa valjda do Pekinga), Mongolija, Rusija (odakle se opet kopnom vratio u Srbiju).
 5. Ne, mada opet nije ni preterano daleko.
 6. http://imageshack.us/photo/my-images/49/1102r.jpg/
 7. Hm, kako se beshe postavljaju fotke
 8. Očekujem samo da Del i Rodni izlete iz nekog budžaka . Ili je Bristol ili nešto u Holandiji, tipa Roterdam.
 9. I plus nema rizika zbog piramida
 10. Izvini, a šta to znači "na sopstveni rizik"?
 11. Preko puta njih je plato sa Ataturkovim spomenikom, levo gore Selimiye džamije a desno dole početak te glavne pešačke ulice.
 12. Ako imaš vremena prošetaj malo po centru grada, lep je. Obavezno idi do džamije Selimiye - veličanstvena je. A, kad ogladniš, svrati na burek kod našeg bivšeg zemljaka, iz Tetova Buregdžinica se nalazi tik pored spomenika džinovskih lala.
 13. globe trekker

  NYC

  Uh, moje iskustvo je baš suprotno - CS je prilično popularan u USA. Bez problema, i iz "prve", našao sam smeštaj u San Franciscu, Sacramentu i Portlandu. I interesantno je da su svi hostovi bili veoma predusretljivi, odnosno u pravom, nekadašnjem starom CS duhu (ko je član od pre 2010. zna o čemu pričam). Sa druge strane, verovatno su NY, Chicago, LA drugačiji po tom pitanju baš zbog enormno velikog broja zahteva na dnevnom nivou. Koliko se CS praktikuje diljem Amerike, moram kao primer da navedem zajednicu u malom gradu Boise, država Idaho. Svake nedelje se organizuju "potluck" CS druženja