staklenaperla

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

About staklenaperla

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Hello Alexey, My name is Atila and I live in Uzice, actully 5 km from Uzice to Zlatibor. My home is on the road that you need to pass throu if you go to visit Zlatibor. I see that you want cheap plase to sleep. I offer you my backyard to place youre thents for that night. Backyard is big and on the nice place. I am bicycle tourist too so I now what is mean to you that somebody ofer you place to sleep. Unfortunately, my house is not big enaught to place 7 people but my family is glad to meet and host some entuzijasts that visit our country. Think about our offer! Best regards from beautifully
 2. Sto se mene tice,to su tri stvari 1-Pojesti komplet lepinju 2-Spavati u satoru : 3-Splavariti Limom i Ibrom
 3. Ako finansije nisu problem,preporucujem hotel na oko 6km od Uzica prema Zlatiboru,okruzenje je fantasticno i ima sve pratece sadrzaje.ne bih da reklamiram nikoga,pa potrazite ime hotela na netu.Naselje je Bela zemlja.
 4. Ako zalutas u Uzice,obidi Veliki park,plazu,stari grad i OBAVEZNO pojedi komplet lepinju kod Suljage!
 5. Zdravo.Moja preporuka je bazen-jezerce u Musvetama.Ne znam koliko tacno ima kilometara od Cajetine,ali nema vise od 3 sata peske,mozda ima i manje.Divno kupaliste u borovoj sumi,pogodno za porodice sa malom decom,imaju i mesta za rostiljanje,a mesto za kampovanje svuda okolo.Placa se neki simbolican ulaz.Cajetina je inace blizu Zlatibora,pa nema problema sto se tice stizanja autobusom.
 6. Moj predlog je da se stacioniras negde na Partizanskim vodama-moj predlog da se smestis malo dalje od centra,pa da odatle obilazis dalji Zlatibor,Sirogojno,Gostilje,Mokru goru,Taru,Perucac,Kokin brod,kanjon Uvca,Potpecku pecinu-toje ono sto se tice blizih destinacija,a malo daljih ima jos mnogo.Sa Partizanskih voda imas odlican prevoz u svim pravcima.Uglavnom,zapadna Srbija ima prelepe i raznovrsne predele i mnogo,mnogo dobru hranu,ali samo za gurmane!