Posted July 23, 2008 Bilo bi zanimljivo da imamo ovakvu sekciju na sajtu. Sta mislite o tome? I sta bi bio vas predlog za tu sekciju... nesto kao ... probati rakiju, spavati u starom lalinskom krevetu medju perinama, popeti se na Midzor... predlozi? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2008 Mozda ce biti glupo ... i mozda ce se ovaj post izbrisati ... s razlogom ... al meni super cool bilo za vreme bombardovanja ... a i devojke su nam najlepse ... zato ... treba doci, doziveti bombardovanje i videti ... ali samo videti nase devojke! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2008 Ал' као последица бомбардовања сада се јављају стрес, отуђеност и летаргија међ' младима. Сумњам да то неко жели. Везано за тему... могла би да се направи нека топ-листа места која су несвакидашња а (још увек) нису комерцијално експлатисана. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2008 super ideja zurim na posao da navodim i druge stvari,ali posto sam ja veeeliki gurman predlazem ZLATIBORSKI VOZ U SIROGOJNU! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2008 u srbiji?paaa......npr-posetiti aqua park u Jagodini. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2008 definitivno rafting tarom... ali to malo izlazi iz srbije, no treba samo licna karta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2008 definitivno rafting tarom... ali to malo izlazi iz srbije, no treba samo licna karta Neverovatno! Na temi o manastirima u Srbiji ljudi predlažu Ostrog, a na temi o znamenitostima Srbije reku Taru. Ta reka ne "izlazi malo" iz Srbije, ona se u celosti nalazi u susednoj, suverenoj državi. Čak ni dok smo bili u istoj državi sa Crnom Gorom, Ostrog i Tara se nisu nalazili u Srbiji. Da li je vama to jasno?! Hajde da pokušamo da napravimo ovu listu na sledeći način: svako ko odgovara na temu treba da iskopira sve predloge iz prethodnog posta, a zatim da izbaci ili izmeni jedan (i samo jedan!) koji mu se najmanje sviđa, a da umesto njega doda dva (i samo dva!) nova predloga i da snimi tako izmenjenu listu. I ne možete pisati dva puta za redom. Na osnovu dosadašnjih postova (neću staviti bombardovanje, jer se nadam da se nikad više neće desiti u Srbiji) listu čine : 1. probati rakiju 2. spavati u starom lalinskom krevetu medju perinama 3. popeti se na Midzor 4. videti srpske devojke 5. probati Zlatiborski voz u Sirogojnu 6. posetiti aqua park u Jagodini U sledećem postu ću izmeniti jedan i dodati dva nova predloga, da vidite na šta sam mislio... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2008 1. probati domaću rakiju 2. spavati u starom lalinskom krevetu medju perinama 3. popeti se na Midzor 4. videti srpske devojke 5. probati Zlatiborski voz u Sirogojnu 6. posetiti aqua park u Jagodini 7. posetiti manastir Jazak na Fruškoj gori 8. prošetati kroz rezervat prirode Gornje Podunavlje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2008 videti srpske devojke?! 7. posetiti sve manastire na Fruskoj gori. 9. bazati lavirintom ispod Petrovaradinske tvrdjave! 10. Probati kobasicu na Turijskoj kobasicijadi izbacio bih aqua park u Jagodini.. a ubacio bih - probati roshtilj na Leskovachkoj roshtiljijadi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2008 Znači, sad lista izgleda ovako: 1. probati domaću rakiju 2. spavati u starom lalinskom krevetu medju perinama 3. popeti se na Midzor 4. videti srpske devojke 5. probati Zlatiborski voz u Sirogojnu 6. posetiti aqua park u Jagodini 7. posetiti sve manastire na Fruškoj gori 8. prošetati kroz rezervat prirode Gornje Podunavlje 9. bazati lavirintom ispod Petrovaradinske tvrdjave 10. Probati kobasicu na Turijskoj kobasicijadi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2008 Posetiti manastire Ovcarske -Kablarske klisure,docekati novu godinu na Zlatiboru(tu bi videli redni broj 4 u najlepsem zdanju),probati jagnjetinu u Mackatu,i zasto ne doziveti tu trubu Gucku i sve sa njom sto ide Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2008 Davno nisam bio u crkvi Ruzica na Kalemegdanu, ali ako se dobro secam, lusteri su bili napravljeni od komada raznog oruzja, tipa maceva, metaka... Svakako bi to trebalo videti... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2008 11. Rafting Limom od marta do maja kada je hardcore Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2008 12. ispitati magnetno-kvantno-bioenergetske potencijale deda Najdenovog Golemog Kamena iznad Mokranjskog vrela (da je dr. Dabic jos uvek ovde na forumu, mogli bi njega da pitamo, al sad je kasno, samo nam priucheni Nikodijevic ostaje). Svejedno, bioenergija je sada in. 13. popiti kafu u Kuci Snova sa Sashom i Sashkom, u Rakovici u Beogradu, onda igrati se sa onim njihovim kuchetom, i po mogucstvu, preplivati bazen u dvoristu Kuce Snova Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2008 14. Obici manastire na kosovu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2008 13. popiti kafu u Kuci Snova sa Sashom i Sashkom, u Rakovici u Beogradu, onda igrati se sa onim njihovim kuchetom, i po mogucstvu, preplivati bazen u dvoristu Kuce Snova Ovo mi je zvučalo toliko nebulozno da sam morao da ukucam u Google da bih shvatio o čemu se radi... Mpetroviću, koji si ti... Ovaj topik je ipak u startu bio osuđen na propast. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2008 setio sam se jos jedne stvari koje trebate da uradite u srbiji pre nego sto Kosac dodje po vas-otici u dimitrovgrad na preprzolj i namazolj...ako ste nekad culi za to Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2008 Ja bih glasao za Studenicu, kao nešto što svakako treba videti u Srbiji... i to najbolje zimi, rano ujutru. Inače, sistem panonskog je suviše zahtevan za moju skromnu pamet, pa dopisujem ovako, prostački Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2008 Mislim da svakako treba voziti ficu, iliti Zastavu 750, kultno vozilo na nasim putevima... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2008 hahahaha.....ficu..hahahaha...ali obavezno mora da odgleda "Ko to tamo peva" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2008 Definitivno biti UGOSCEN od strane nekog LALE. Dorucak, rucak, Frustuk, Vecera.... I Homer Simpson bi pozavideo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2008 svadba!svadba! svadba!svadba! po mogucstvu vlaska Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2008 otici na paraglajding sa vrsackih planina... :D Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2008 Uh,100 stvari... Kako je pocelo mislim da ce biti i vise. Posto mi je to najsvezije to cu i predloziti, svakako treba obici nacionalni park Tara ali van utabanih staza i doziveti neverovatne prizore sa mnogo vidikovaca koji tamo postoje,iskreno nekoliko puta sam ostao bez reci. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2008 Otici na tamburase (i napiti se spricera kao BONUS (nema smiley sa nacrtanim spricerom....)) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites