Followers 0

100 stvari koje morate videti i uraditi u Srbiji pre nego sto umrete!

89 posts in this topic

Bilo bi zanimljivo da imamo ovakvu sekciju na sajtu.

Sta mislite o tome? I sta bi bio vas predlog za tu sekciju...

nesto kao ... probati rakiju, spavati u starom lalinskom krevetu medju perinama, popeti se na Midzor...

predlozi?

;D

Mozda ce biti glupo ... i mozda ce se ovaj post izbrisati ... s razlogom ... al meni super cool bilo za vreme bombardovanja ... a i devojke su nam najlepse ... zato ... treba doci, doziveti bombardovanje i videti ... ali samo videti nase devojke! :-)

Ал' као последица бомбардовања сада се јављају стрес, отуђеност и летаргија међ' младима. Сумњам да то неко жели. ;D

Везано за тему... могла би да се направи нека топ-листа места која су несвакидашња а (још увек) нису комерцијално експлатисана. :stupid:

super ideja clap

zurim na posao da navodim i druge stvari,ali posto sam ja veeeliki gurman

predlazem ZLATIBORSKI VOZ U SIROGOJNU!

definitivno rafting tarom... ali to malo izlazi iz srbije, no treba samo licna karta

definitivno rafting tarom... ali to malo izlazi iz srbije, no treba samo licna karta

:maddd: Neverovatno! Na temi o manastirima u Srbiji ljudi predlažu Ostrog, a na temi o znamenitostima Srbije reku Taru. Ta reka ne "izlazi malo" iz Srbije, ona se u celosti nalazi u susednoj, suverenoj državi. Čak ni dok smo bili u istoj državi sa Crnom Gorom,  Ostrog i Tara se nisu nalazili u Srbiji. Da li je vama to jasno?!  :fool:

Hajde da pokušamo da napravimo ovu listu na sledeći način: svako ko odgovara na temu treba da iskopira sve predloge iz prethodnog posta, a zatim da izbaci ili izmeni jedan (i samo jedan!)  koji mu se najmanje sviđa, a da umesto njega doda dva (i samo dva!) nova predloga i da snimi tako izmenjenu listu. I ne možete pisati dva puta za redom.  flowers::

Na osnovu dosadašnjih postova (neću staviti bombardovanje, jer se nadam da se nikad više neće desiti u Srbiji) listu čine :

1. probati rakiju

2. spavati u starom lalinskom krevetu medju perinama

3. popeti se na Midzor

4. videti srpske devojke

5. probati Zlatiborski voz u Sirogojnu

6. posetiti aqua park u Jagodini

U sledećem postu ću izmeniti jedan i dodati dva nova predloga, da vidite na šta sam mislio...  smartass

1. probati domaću rakiju

3. popeti se na Midzor

4. videti srpske devojke

7. posetiti manastir Jazak na Fruškoj gori

8. prošetati kroz rezervat prirode Gornje Podunavlje

videti srpske devojke?!  :ll:

7. posetiti sve manastire na Fruskoj gori.

9. bazati lavirintom ispod Petrovaradinske tvrdjave!

10. Probati kobasicu na Turijskoj kobasicijadi :D

izbacio bih aqua park u Jagodini.. a ubacio bih - probati roshtilj na Leskovachkoj roshtiljijadi

Znači, sad lista izgleda ovako:

1. probati domaću rakiju

3. popeti se na Midzor

4. videti srpske devojke

7. posetiti sve manastire na Fruškoj gori

8. prošetati kroz rezervat prirode Gornje Podunavlje

9. bazati lavirintom ispod Petrovaradinske tvrdjave

10. Probati kobasicu na Turijskoj kobasicijadi

Posetiti manastire Ovcarske -Kablarske klisure,docekati novu godinu na Zlatiboru(tu bi videli redni broj 4 u najlepsem zdanju),probati jagnjetinu u Mackatu,i zasto ne doziveti tu trubu Gucku i sve sa njom sto ide :D

Davno nisam bio u crkvi Ruzica na Kalemegdanu, ali ako se dobro secam, lusteri su bili napravljeni od komada raznog oruzja, tipa maceva, metaka... Svakako bi to trebalo videti...

11. Rafting Limom od marta do maja kada je hardcore  ;D

12. ispitati magnetno-kvantno-bioenergetske potencijale deda Najdenovog Golemog Kamena iznad Mokranjskog vrela (da je dr. Dabic jos uvek ovde na forumu, mogli bi njega da pitamo, al sad je kasno, samo nam priucheni Nikodijevic ostaje). Svejedno, bioenergija je sada in.

13. popiti kafu u Kuci Snova sa Sashom i Sashkom, u Rakovici u Beogradu, onda igrati se sa onim njihovim kuchetom, i po mogucstvu, preplivati bazen u dvoristu Kuce Snova

13. popiti kafu u Kuci Snova sa Sashom i Sashkom, u Rakovici u Beogradu, onda igrati se sa onim njihovim kuchetom, i po mogucstvu, preplivati bazen u dvoristu Kuce Snova

Ovo mi je zvučalo toliko nebulozno da sam morao da ukucam u Google da bih shvatio o čemu se radi... Mpetroviću, koji si ti...    :P

Ovaj topik je ipak u startu bio osuđen na propast.  :king:

setio sam se jos jedne stvari koje trebate da uradite u srbiji pre nego sto Kosac dodje po vas-otici u dimitrovgrad na preprzolj i namazolj...ako ste nekad culi za to  :D

Ja bih glasao za Studenicu, kao nešto što svakako treba videti u Srbiji... i to najbolje zimi, rano ujutru.

Inače, sistem panonskog je suviše zahtevan za moju skromnu pamet, pa dopisujem ovako, prostački :)

Mislim da svakako treba voziti ficu, iliti Zastavu 750, kultno vozilo na nasim putevima...  klanj::

Definitivno biti UGOSCEN od  strane nekog LALE. Dorucak, rucak, Frustuk, Vecera.... I Homer Simpson bi pozavideo. :kamp:

Uh,100 stvari...

Kako je pocelo mislim da ce biti i vise.

Posto mi je to najsvezije to cu i predloziti,

svakako treba obici nacionalni park Tara ali van utabanih staza i doziveti neverovatne prizore sa mnogo vidikovaca koji tamo postoje,iskreno nekoliko puta sam ostao bez reci.

Otici na tamburase (i napiti se spricera kao BONUS :pivoooo:(nema smiley sa nacrtanim spricerom....))