Barnum

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Barnum

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Da li mi neko može reći kakav je lokalni/međumesni prevoz i koliko bi novca trebalo izdvojiti za nekih sedam dana gde bi se obišla sva najvažnija mesta (prevoz + neka jeftina varijanta smeštaja-hostel, bed and breakfast)? Hvala unapred!
 2. Možeš li da mi kažeš odakle tačno polaze Orangeways busevi iz Budimpešte? Trebalo bi da putujem za Berlin i jedino što imam kao info o mestu polaska je - Groupama Arena (FTC)? Google maps pomaže, ali me interesuje da li je jednostavno naći tačno to mesto bez mnogo lutanja okolo.
 3. Hvala, herba, care! Ne bi trebalo da bude puno problema pre dostizanja destinacije. Ono što uspeh do sada da saznam o Midžoru deluje super!
 4. Pozdrav, ljudi! Da li neko može da mi kaže kako se tačno može stići od Knjaževca do planinskog doma Babin Zub? (Ne putujem kolima, već pokušavam da pronađem neku autobusku ili minibusku liniju). Hvala!
 5. Zaista nije izvodljivo potrošiti manje od 40 eura na prevoz do Temišvara?
 6. Zagreb Guitar Show je u pitanju, održava se u VIP klubu (Trg bana Josipa Jelačića), što je u samom centru koliko skontah...
 7. Tnx so very much A cenim da će koncert biti ubistven, tako da ćemo se do Mirogoja možda transportovati nakon...
 8. Pozdrav peoples! Putuje se na koncert u Zagreb za nekoliko dana, ekipa i ja imamo jako malo vremena za ostanak (jedva pola dana), šta obavezno, ali obavezno, posetiti?
 9. Barnum

  prag

  Ima stvarno solidnih ponuda tu, hvala!
 10. Barnum

  prag

  Help! Da li neko zna gde se može naći jeftin smeštaj u periodu oko nove godine?
 11. Tnx! Letim do Memingema, par dana ću provesti u Minhenu, odakle nastavljam do Drezdena na nešto duže... Zanima me čime je najpovoljnije preći relaciju Minhen-Drezden? Voz ili bus?
 12. Zdravo, planiram put do Drezdena pocetkom decembra, svaki predlog o tome kako proci najlakse po novcanik mi je dobrodosao... :-\ Hvala unapred!
 13. Barnum

  stokholm

  Cena je sjajna ali mi datum ne odgovara, jbg. Treba da budem u Oslu dan ranije... Hvala u svakom slučaju!