Марко

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Марко

 • Rank
  novajlija
 • Birthday 06/11/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ne verujem da je to tačno. Nama je došao neki novi voz, nešto kao onaj španski tramvaj po bg-u i tu nema nikakvih kušet kola, već samo sedišta.
 2. Rezervacija je 300 din. ako se dobro sećam. Bilo je mesta bukvalno sat vremena pred polazak, a onda smo mi na 10 min. do polaska hteli da je kupimo (kad smo videli koja je gužva u vozu) ali nije više bilo. Da, sad sam video da je krenuo voz Ist.-Ank. od 26. jula. Što i nama sad odg. jer imamo bfp i za koji dan ćemo biti u Ankari, pa nazad za Istanbul.
 3. Voz bg-sofija kreće u 21:45. Bolje kupi rezervaciju, jer smo se mi zeznuli i nismo je kupili, pa smo do Niša sedeli u hodniku. Posle od Sofije za Istanbul kreće voz, čini mi se oko 18h. Voz ide do nekog mesta Jablukovo, odakle se prebacuje na bus, do granice sa Turskom, a od turske granice se ponovo prebacuje u bus, koji vozi direkt do Istanbula. Ja sam tako putovao 19. jula, pa verujem da i dalje tako ide. A za taj brzi voz Istanbul - Ankara, ja sam čuo da ne saobraća.
 4. Mi smo je kupili pre mesec dana za 60 evra, a sada je dosta skuplja. Odnosno za 22. jul, kada mi idemo je sada 75 evra. Evo pa vidi: http://www.flypgs.com/en/
 5. Pozdrav! Drug i ja idemo 19. jula put Tbilisija, vozom do Istanbula, a onda 22. jula Pegazom do Tbilisija. Tamo smo planirali da obiđemo Kavkaz, Svaneti, možda i Soči, Jermeniju.. a u povratku Batumi, Kars i možda još neka mesta, a za kraj preko Ankare do Istanbula i nazad vozom do BG-a. Vidim da većina planira obilazak Turske pre Tbilisija, ali ako ima nekoga ko bi obilazio Tursku u povratku iz Tbilisija, recimo početkom avgusta, neka se javi. Marko
 6. To znači da bi me Beograd-Sofia-Istanbul izašao kao 1 dan? I da, koja je to opcija da se u Turskoj ne upisuju datumi, već se samo dobije karta?
 7. Pozdrav svima. Jedno pitanje u vezi BFP. Kako se računaju iskorišćeni dani, odnosno od koliko sati? Idem za Istanbul, vozom iz BG-a u 21:50 i iz Sofie u 18:45, ako je to tačno?! Zanima me da li će mi ove dve relacije računati kao 1 ili 2 dana na bfp? I kakva se to doplata pominje za voz od Sofie do Istanbula? Hvaa unapred.
 8. Nije pazovčanima ništa ostalo Ako misliš na onu geografsku kartu, što je bila na stolu, to je od Kike.
 9. Prelep vikend i fenomenalno moje prvo planinarenje, koje se završilo sinoć u kasne sate Hvala svim dobrim i veselim ljudima što su ga upotpunili i učinili još zanimljivijim. Nadam se da se vidimo i sledeće godine
 10. Aj ako možeš, napravi android aplikaciju
 11. Jelena i Tibore, ovo je najlepši tekst o putovanjima koji sam ikada pročitao, kao i kompletan blog. Hvala vam od srca na tome, doprineli ste da donekle osetimo i zamislimo kako vam je bilo. Jedino mi je žao što je kraj ovog bloga ali očekujemo nove putopise, znam da nas nećete razočarati
 12. Svaka čast zaista, uživanje je čitati ovo Slika sa Kavkaza je stvarno moćna, ne mogu ni da zamislim kakav je to pogled Ima li još nastavaka?
 13. Hvala najlepše Zvao sam ih i rekli su da mogu da dođem, da nije kasno, jer nisu mnogo prešli, a i na početku svakog časa ide ponavljanje gradiva. Tako da ću verovatno da dođem u subotu.
 14. Hvala, zvaću ih danas da proverim. A jesam li mnogo propustio prvog vikenda?