jocaXXY

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About jocaXXY

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Sjajno!!! Kakva super ideja super malise!!! Verujem da ce jednog dana imati sta da isprica svojoj deci!
 2. Planiram već mesecima da počnem, a nikako Obavezno je odgledaj! ja sam bila malo skepticna jer su mi je svi hvalili, pa sam pomislila da je neko s**** za mase. Ali, serija je stvarno vrh!!! i cekati sledecu sezonu u aprilu 2014 )) Ja sam procitala i knjige u medjuvremenu, ali svakako jedva cekam sledecu sezonu!!!
 3. Naravno, naravno, najpre treba odgledati Igru prestola, molim lepo.
 4. Nije da se ja ne znam koliko plasim, ali nije mi svejedno. A, moje drustvo bi verovatno palo u trans samo od pomena stopiranja! #Molim, samo placeni prevoz!# Na kraju cu da stisnem petlju, pa ako vidim da ne ide - autobus i molim lepo... A, bas sam se nadala da ustedim...
 5. Alex Clare - Too close aaaaaaand, I'm in trans...
 6. Haha, nisam ni najmanje sigurna u to! Previse filmova zanra blagi horor i uzas... Procitala sam ga dosta iz te teme, no vecina tih ljudi je ili muskog pola (dakle, suprotno od mog) ili su u paru. Ja bih bila sama... Kako proceniti manijaka iza volana?
 7. E, super je ideja!!! Ja bih mogla da pojurim neke moje prijatelje iz Azije.... Dokle ste stigli sa skupljanjem pisama?
 8. E, ovako! Kao dorasli (sada vec i pomalo prerasli) student, koji punoooo radi i punooo uci, resila sam da uzmem jedan poduzi odmor i da krenem na neko malo proputovanje majcice nam Srbije... Taman je malo zahladnelo, ima jos dovoljno Sunca, idealno je za setnju. No, resila sam, buduci da nisam nikada, da to obavim autostopom! Koliko je pametno meni, devojci, da se upustim u jednu takvu avanturu sama?
 9. Svakako, uvek lepa destinacija u Srbiji je Djavolja varos i Prolom banja. Za kampovanje ili neki odmor sa dragom osobom, idealne su destinacije.