Posted September 18, 2013 E, ovako! Kao dorasli (sada vec i pomalo prerasli) student, koji punoooo radi i punooo uci, resila sam da uzmem jedan poduzi odmor i da krenem na neko malo proputovanje majcice nam Srbije... Taman je malo zahladnelo, ima jos dovoljno Sunca, idealno je za setnju. No, resila sam, buduci da nisam nikada, da to obavim autostopom! Koliko je pametno meni, devojci, da se upustim u jednu takvu avanturu sama? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 18, 2013 Auuuuuuuuuh, jesi li sigurna u to? Ja ne bih nikada smela. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 18, 2013 Daj bre, slobodno kreni. Imas autostoperski vodic na sajtu, prostudiraj ga i uzivaj. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2013 Auuuuuuuuuh, jesi li sigurna u to? Ja ne bih nikada smela. Haha, nisam ni najmanje sigurna u to! Previse filmova zanra blagi horor i uzas... Daj bre, slobodno kreni. Imas autostoperski vodic na sajtu, prostudiraj ga i uzivaj. Procitala sam ga dosta iz te teme, no vecina tih ljudi je ili muskog pola (dakle, suprotno od mog) ili su u paru. Ja bih bila sama... Kako proceniti manijaka iza volana? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2013 U Srbiji bar, veliki procenti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2013 Daj bre ljudi ne plasite devojku. Ako se tako svega plasite onda nemojte da izadjete iz kuce uopste. Kad ste zadnji put culi da se u Srbiji ili bilo gde desilo da neko nesto uradi autostoperu/stoperki? U svakom slucaju ako se plasis onda pokusaj da nadjes nekog ko ce na put sa tobom, ali u strahu ne treb ziveti. Ajde iskusne stoperke sa sajta javite se i podelite iskustva sa devojkom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2013 Jedno je izaći iz kuće, a drugo je ući u nepoznati auto tek tako, da se ne lažemo. Samo napred ako imaš hrabrosti, ali doza opreza svakako mora biti prisutna. Meni nije svejedno ni u taxi da uđem sama. U svakom slučaju, bilo bi lakše uz društvo, svakako. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2013 Jedno je izaći iz kuće, a drugo je ući u nepoznati auto tek tako, da se ne lažemo. Nije da se ja ne znam koliko plasim, ali nije mi svejedno. A, moje drustvo bi verovatno palo u trans samo od pomena stopiranja! #Molim, samo placeni prevoz!# Na kraju cu da stisnem petlju, pa ako vidim da ne ide - autobus i molim lepo... A, bas sam se nadala da ustedim... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2013 Samo plaćeno, fejk taksisti se takođe ne računaju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2013 Samo plaćeno, fejk taksisti se takođe ne računaju. Hahaha, nikako! :-D Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2013 Ove mamine maze sto ni u prodavnicu ne smeju sami da zakorace Meni nije svejedno ni u taxi da uđem sama. ne slusaj. Pici stopom,sta te briga. Ako ti je "strasno" stopiraj samo danju,odmeri onog ko ti stane,nabavi neki suzavac za svaki slucaj (npr. onaj zeleni NATO),itd. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2013 Zar nije pištolj efikasniji ili još bolje heklerica? Nošenje spreja je zabranjeno zakonom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2013 Tejzer poneseš ! za nedaj Bože Elegantan je i staje u žensku tašnu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 5, 2013 Nošenje spreja je zabranjeno zakonom. Pa i silovanje je zabranjeno zakonom,pa ga neki praktikuju Tacno je to da je suzavac zabranjen zakonom (za taj zeleni znam da jeste;za druge,koji su nesto blazi,nisam siguran). Vise sam spomenuo suzavac zbog toga sto znam (bar iz prica) da zenski svet cesce pribegava sprejevima (ili tim tejzerima,sto slatkis kaze) u samoodbrani,dok se muski vise uzdaju u svoju snagu (il eventualno nozeve ili pistolje,ako su tinejdzeri) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 6, 2013 ... i tako je Crvenkapa u akciji naletela baš na vuka Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 7, 2013 ...ili je naletela na neke dobronamerne osobe,koje su je odbacile do odredista koje joj je odgovaralo.I time ustedela solidan novac (za neke druge stvari koje su joj potrebne). Sto je mnogo verovatnija verzija njenog putovanja (ako se odlucila uopste da putuje tako). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites