Followers 0

Crvenkapa u akciji!!!

17 posts in this topic

E, ovako! Kao dorasli (sada vec i pomalo prerasli) student, koji punoooo radi i punooo uci,  resila sam da uzmem jedan poduzi odmor i da krenem na neko malo proputovanje majcice nam Srbije... Taman je malo zahladnelo, ima jos dovoljno Sunca, idealno je za setnju.  ;D No, resila sam, buduci da nisam nikada, da to obavim autostopom! Koliko je pametno meni, devojci, da se upustim u jednu takvu avanturu sama?  :party:

Auuuuuuuuuh, jesi li sigurna u to? Ja ne bih nikada smela.  nono

Haha, nisam ni najmanje sigurna u to! Previse filmova zanra blagi horor i uzas...  :LOLLL:

Daj bre, slobodno kreni. Imas autostoperski vodic na sajtu, prostudiraj ga i uzivaj.

Procitala sam ga dosta iz te teme, no vecina tih ljudi je ili muskog pola (dakle, suprotno od mog) ili su u paru. Ja bih bila sama... Kako proceniti manijaka iza volana?  :102:

Daj bre ljudi ne plasite devojku. Ako se tako svega plasite onda nemojte da izadjete iz kuce uopste. Kad ste zadnji put culi da se u Srbiji ili bilo gde desilo da neko nesto uradi autostoperu/stoperki? U svakom slucaju ako se plasis onda pokusaj da nadjes nekog ko ce na put sa tobom, ali u strahu ne treb ziveti. Ajde iskusne stoperke sa sajta javite se i podelite iskustva sa devojkom.

Jedno je izaći iz kuće, a drugo je ući u nepoznati auto tek tako, da se ne lažemo. Samo napred ako imaš hrabrosti, ali doza opreza svakako mora biti prisutna. Meni nije svejedno ni u taxi da uđem sama. U svakom slučaju, bilo bi lakše uz društvo, svakako.  ;)

Jedno je izaći iz kuće, a drugo je ući u nepoznati auto tek tako, da se ne lažemo.

Nije da se ja ne znam koliko plasim, ali nije mi svejedno. A, moje drustvo bi verovatno palo u trans samo od pomena stopiranja! #Molim, samo placeni prevoz!# Na kraju cu da stisnem petlju, pa ako vidim da ne ide - autobus i molim lepo...  :? A, bas sam se nadala da ustedim...  :cry22: 

Ove mamine maze sto ni u prodavnicu ne smeju sami da zakorace

Meni nije svejedno ni u taxi da uđem sama.

ne slusaj.

Pici stopom,sta te briga.

Ako ti je "strasno" stopiraj samo danju,odmeri onog ko ti stane,nabavi neki suzavac za svaki slucaj (npr. onaj zeleni NATO),itd.

Zar nije pištolj efikasniji ili još bolje heklerica? :)

Nošenje spreja je zabranjeno zakonom.

Tejzer poneseš !  ;D za nedaj Bože

Elegantan je i staje u žensku tašnu.

Nošenje spreja je zabranjeno zakonom.

Pa i silovanje je zabranjeno zakonom,pa ga neki praktikuju :)

Tacno je to da je suzavac zabranjen zakonom (za taj zeleni znam da jeste;za druge,koji su nesto blazi,nisam siguran).

Vise sam spomenuo suzavac zbog toga sto znam (bar iz prica) da zenski svet cesce pribegava sprejevima (ili tim tejzerima,sto slatkis kaze) u samoodbrani,dok se muski vise uzdaju u svoju snagu (il eventualno nozeve ili pistolje,ako su tinejdzeri) :)

... i tako je Crvenkapa u akciji  naletela baš na vuka  :death:

...ili je naletela na neke dobronamerne osobe,koje su je odbacile do odredista koje joj je odgovaralo.I time ustedela solidan novac (za neke druge stvari koje su joj potrebne).

Sto je mnogo verovatnija verzija njenog putovanja (ako se odlucila uopste da putuje tako).