Posted July 19, 2013 Pozdrav svima, šta obići po Srbiji ovog leta? Ostaće mi malo vremena posle mora u avgustu pa bih malo obišao Srbiju. Imam 3 dana. Voleo bih neka mesta gde imaju bazeni, jezera, nešto za kupanje, neki aqua park. Ima li neko neki predlog? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 20, 2013 Aranđelovac ima akva park, a u blizini su čak 3 jezera - Garaško, plus (mladenovačka) Markovačko i Rabrovačko. Ako dodaš i Bukuljsko, ukupno 4. Bački Petrovac ima akva park, tu je kanal, a u (relativnoj) blizini je i ribnjak (kod Despotova). Nisam lično bio, ali mislim da se Belocrkvanska i Rumljanska jezera najbolje kotiraju (možda i ono kod Lazarevca - Očaga) što se kupanja tiče, ali nema akva parka. Imaš i kafić sa malim bazenom podno Kosmaja, ka Rogači, ali to je više za kratak izlet, ne za 3 dana. Koliko se sećam, i Ub ima bazen, ali opet, baš da je za 3 dana... Možda su Tara/Zlatibor bolji izbor. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2013 Hvala puno na odgovoru, Belocrkvanska jezera veoma dolaze u obzir, tako da ću verovatno njih obići, blizu su mi, tako da je to za sada najbolje rešenje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2013 Onda obavezno svrati i u Staru Palanku na Dunavu i pojedi fenomenalnu riblju čorbu za 1.5 eur, npr. u restoranu Dunavski cvet, na samom Dunavu, uz prijatan pogled na desnu obalu, na koju odatle vozi splav nekoliko puta dnevno. Dobićeš par lepih komadića šarana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2013 Svakako, uvek lepa destinacija u Srbiji je Djavolja varos i Prolom banja. Za kampovanje ili neki odmor sa dragom osobom, idealne su destinacije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 25, 2013 Miloše, ako se odlučiš za Belu Crkvu, ta 3 dana bi mogao da upotpuniš i jednim lepim izletom do Srrebrnog jezera + obilazak Viminacijuma. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites