Bole - DjoDjo

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Bole - DjoDjo

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Pozdrav drugari, Sorry za mali off-topic, no ukoliko ima neko da dolazi skorije u Kinu tj Shenzhen pls javite. Zamolili bi za dostavu paketica od porodice. Hvala unapred za info!
 2. Pozdrav drugari, Sorry za offtopic no ukoliko ima neko da dolazi skorije u Kinu tj Shenzhen pls javite. Zamolili bi za dostavu paketica od porodice. Hvala unapred za info!
 3. Pozdrav drugari, Ukoliko ima neko da dolazi skorije u Kinu tj Shenzhen pls javite. Zamolili bi za dostavu paketica od porodice. Hvala unapred za info!
 4. Hvala Tales puno! Najmanji problem je prsuta i kackavalj : )) Kapiram sve, mada meni za pocetak treba redovna viza sa kojom mogu da udjem i budem u Pekingu sredinom narednog meseca. Jutros mi na konzularnom rekose da moze F viza da se dobije na par meseci, a ne samo mesec dana (ako mozes ovo da mi potvrdis - hvala puno!) te da samo donesem pozivno pismo i sve ostale dokumente koji pisu na sajtu te je to manje-vise cela prica. Naglasio sam da mi je na pozivnom napisano da za 1 godinu no rece zena da to vise ne ide i da je nekoliko meseci max... Valjda moze i multiple.. Sto se tice skola ima
 5. Pozdrav svima i nemojte odmah po glavi pls Naime posto je tako kako je ovde, prijavio sam se i dobio nekoliko ponuda za rad kao ucitelj engleskog u kini. Ponuda ima za nekoliko gradova pa nego sto krenem u lov na vizu, zamolio bih iskusne forumase za pojasnjenja oko tipova vize: Neki mi nude vizu Z - koliko kapiram i na osnovu svega sto sam procitao mogu da je dobijem samo na mesec dana prvo, btw ovo je i prvi put da putujem u Kinu pa me interesuje koja je procedura da se ista produzi/obnovi kada se dodje tamo? Ne znam gde cu bas tacno biti lociran no interesuje me dali moram van Kine da