Jump to content

Featured Replies

Posted

Evo jednog lepog predloga.

Ako kupiš dva Lonely Planet vodiča, dobijaš treći DŽABE.

Nas je dvoje, svako planira da uzme jedan vodič.

Fali nam još jedan.

Poenta je u sledećem - 2 vodiča koštaju otprilike 50 dolara, treći je džabe. Ako bi od nas troje svako uzeo po jedan, i onda izdelili u odnosu na to koliko košta svaki pojedinačni, NAJVIŠE ŠTO BI SVAKO DAO JE oko 17 do 18 dolara, dakle, manje od 1300 dinara za LP vodič. Ako ga kupujemo u Srbiji, koliko sam čuo, on košta preko 2300 din. Poštarina i carina ne postoje, tačnije, totalno FREE. Ušteda po primerku bi bila oko 1000 din, skoro pa duplo. Isplati se, nego šta!

JAVLJAJTE SE LJUDI DA NARUČIMO ZA MALE PARE NOVE LP VODIČE!

ja sam onaj prvi ili drugi zainteresovan :D

bonus imaju ljudi iz PA, NS-a, BG-a ili Nisha  ;)

posto smo nas dvojica odatle  ::crazy:

• 2 weeks later...
  • Author

A bre jel moguće da niko nije zainteresovan ni za kupovinu jedne LP knjige a sve mu je sređeno???  :?

Ja sam zainteresovana za kupovinu neke Centralne Amerike ,ali moram otici na LP sajt da vidim sta je od toga najsvezije. Problem je sto sam zaboravila svoju sifru, ali koliko nocas cu gledati da to sredim pa se javim.

Uzgred ja sam u Novom Sadum, ako sam dobro shvatila to vam odgovara.

pda, to je extra.

evo imas nesto za centralnu:

http://shop.lonelyplanet.com/Primary/Product/Destination_Guides/Regional_Guides/Central_South_America/PRD_PRD_1992/Central+America+on+a+Shoestring.jsp?bmUID=1245771999663

a imas i multicountry guides i samo za jednu drzavu:

http://shop.lonelyplanet.com/Primary/Product/Destination_Guides/Regional_Guides.jsp?bmUID=1245771959866

http://shop.lonelyplanet.com/Primary/Product/Destination_Guides/Country/Americas.jsp?bmUID=1245771999257

bilo bi lepo da to odradimo, meni se u svakom slucaju ne zuri, ali ako se sad dogovorimo, dok skupimo pare i narucimo ode dva dana i jos bar 10-12 da stigne....a ja 15.07 idem na put...

tako da ili da uradimo sto pre, ili posle toga(mada i u avgustu putujem....)

ne znam..kad god se skupe ljudi, mozemo to da uradimo ;)

pozzzzZZ

Zao mi je drugari, ali po onome sto sam videla nista mi ne odgovara, naime ja na put idem tek sledeceg novembra a  ava izdanja koja su mi interesantna su iz 2007. i bice do mog polaska izdata nova, tako da je bolje da se dogovorite sa Cruelom i ona vidim ima svoje favorite.

• Author

Bre ljudi, ja juče zvao IPS Beogradski, tamo su LP-i 2300 din.

Ovako bi dali najviše oko 1300 din, ušteda je jedna crvena novčanica.

Marina, da li to znači da hoćeš da se udružiš sa nama u kupovini?  :?

Ako je odgovor da, Andrej je rekao kako pali od sredine jula, ja takođe, a pretpostavljam i ti.

Pa da mi lepo odmah to naručimo...

• Author

Dogovoreno Marina!

Pošto ste vas dvoje u Novom Sadu, lako ćete se naći i izvršiti primopredaju!

Onda ostaje vama da kada stignu knjige, vidite da li neko ide za Niš da mi donese! :)

Naravno, i ja ću da gledam da li neko ide za Ns...

Onda, Andrej, naručuj!

ok evo samo marina da potvrdi i za vikend narucujem.

ovo je talesova matematika, kaze tales:

Sad ću sve da proračunam. Ti plaćaš 21, ja 23 a Marinina je najskuplja, 32.

Ako naručujemo tim sistemom, plaćamo 2 najskuplje, što će reći da treba sa kartice da ti skine 55 dolara.

E sad, svako će platiti srazmerno procentu učešća te knjige u ukupnoj sumi.

Ti učestvuješ sa 28 %, Marina sa 43 %, a ja sa 29 %.

U parama prebačeno treba da damo:

Andrej  15,35 dolara x 68, tvoj dug je 1044 dinara.

Miloš    15, 95 dolara x 68  izlazi da ti dugujem 1084 dinara. Džabe u odnosu na 2300 din, koliko traže naši lopovi u IPS-u.

Marina 23,70 dolara x 68, njen dug je 1611 dinara.

Eto, to je matematika.

p.s. ja uzimam transsibir, tales west balkan a marina najskuplju...

samo mi Marina pliz potvrdi da ne bude da se predomislis kada mi vec skinu kesh sa kartice :)

i cek, Tales, nije Marina iz NS-a, iz BG-a je, tacno?

zelite li da vas mail stavim pri narucivanju da vama stignu info o posiljci?

kada anrucim, treba minimum 12-14 dana da dodje, 2 dana da oni skontaju da sam narucio, i jos 12 dana da mi to stigne(tako ej bar prosli put bilo)

ima nekih pitanja?  ::crazy:

• Author

Mnogo prosta i poštena matematika.

To je sve.

Pare čekaju da budu prosleđene tebi! :)

Još Marina da ti potvrdi i odmah naručuj.

Stavi moj mail ako hoćeš, slobodno.

Ako je to ta Marina koju ja poznajem (a znam je već 2 godine), ona je definitivno iz NS-a! :)

Pošto je toliko čekanje za knjige, verujem da će do 7.jula stići. Sasvim okej!

nebitno, onda cemo da se iskombinujemo oko predaje dobara kad ja krenem iz PA za NS, taad prolazim kroz BG, pa cemo vec da se dogovorimo, oke marina?

tipa, negde u okolini centra da se nadjemo, trg, zeleznicka, ili kod 'one zgrade sa konjima' :D

• Author

Eto ti kad je čovek neobavešten... a zakleo bih se da je iz Novog Sada!  :D

Svejedno, ti predaš Marini 2 books, onda neko ko ide do Bg-a donese meni i gotova stvar!

Samo... nema Marine da se javi... to me plaši!  ;)

• Author

Dok se vi odlučite i nakanite, prođe akcija LP-ova...  :psuje:

Gledali smo na sajtu i jednostavno - više nema akcije 3 for 2.

Izgleda da je daju na po nedelju dana, pa je prekidaju, pa ponovo daju.

Ako bude ponovo... ma u ...

Jeste to ta Marina... ali se u medjuvremenu preselila za BG...

ali NS nikad nije daleko... cak sta vise u NS-u sam sada za vikend pa ti odmah mogu dati pare. Samo posalji broj tel-a na private.

Mermerisi!

Drugim recima... narucuj!

• Author

Ipak sam delimično bio u pravu oko Marine! :)

Pročitaj moj poslednji mail - prošla je ta akcija gde si platio 2 a dobio 3 LP-a.

Čekaćemo novu.

Ili idi na sajt DK - http://www.dorlingkindersley-uk.co.uk/

Tamo ima te akcije, a vodiči su super.

Otprilike će da nas iskošta oko 1300 din najviše po jednom vodiču, samo izaberi.

Ja bih Grčku i ostrva, oko 15 funti.

• 2 weeks later...
  • Author

Danas je meni neobično lep dan.

Zvoni neko na vrata, ja otvaram, ono poštar - stiglo nešto iz EU!

Rekoh neko iz Bugarske ili Rumunije slao nešto, kad ne lezi vraže, stigle LP knjigeeee!

I to posle 10 dana, neverovatno!

Što neko na forumu reče i lepo me nasmeja - brine me ovoliko lepih vesti i stvari u zadnje vreme!  lol::

Malo su ovi naši na granici ispali bezobrazni. Andreju recimo nisu NIŠTA naplatili kada je vršio porudžbinu 2 knjige, 3 gratis, meni kao 66 dinara CARINSKI PREGLED. E bezobraznih li ljudi.

No, da su živi i zdravi, ako će tih 66 dinara da pomogne da carinska služba bude besprekorna, neka im.

Ostaje zadovoljstvo zbog knjiga, YEEEEEEEEEEEAAAAA!

Marina, Andrej, javljajte da li imate nekog baju koji putuje na relaciji Niš - Beograd, da vam sendnem knjige, nove, nepročitane, još mirišu na štampariju!  ;D

• Author

Bravo matori!

Ajde još da se nađemo nekako ovde da ti dam knjige?

Jeste da smo komšije i živimo 150 metara jedan od drugog, ali ne znam bre kako da te nađem?  ;D

kiko, gde tacno na sever ides?

ako treba, mozes da prenocis kod mene u NS-u.

inace, tales, ja sad krecem za NS, i ostajem do 15. a 16 vec idem, pa ako nista ne nadjemo, i ako kiki nije usput,, odes ti do autobuske(ako ti nije predaleko) das knjige nekom busu koji ide za NS i ja im dam 200 dindzi kada mi donesu. je l to ok? ne traze vise?