Jump to content

Featured Replies

• Author

Kako KPS spaja ljude, nije li to divno!  ;D

Andrej, bez brige, Kika će to bolje da odradi. Šoferi su lopurde, naročito ovi naši iz Niš Kršpresa. Ne znam zašto, ali vole ljudi pare, i to opasno ih vole!  ;D

Verujem da će Kika sigurno da ide i ne planiram drugu kombinaciju.

Videćemo da li je moj optimizam pobedio za koji dan! ;)

Moj put je ka sankt Petersburgu ili preko rumunije ili preko Madjarske. Zavisi da li i sa koliko ulaza dobijem sengen vizu! Sve cu znati u cetvrtak popodne! Moj broj je 0641188757 pa cemo se tako naci! Ako kojim slucajem ne idem za NS ostavicu i drugu knjigu marini a ona ce da je doturi preko nekog od nasih ljudi do NSa!

• Author

Kiko, ajde mi do večeras 'leba ti javi da li ideš 100% za Bg u petak (pretpostavlja da da).

Ja bih te cimnuo da se još večeras nađemo i dam ti knjige, pošto su sve šanse da i ja odlepršam iz Niša do srede veče.

@ Tales

stigle su ti danas od mene DK Turkey i pocket guide Rome, kompletirana porudzbina  :blob:

donosim sledece nedelje za BG :pij: :pij: :eat:

• Author

Ajde rokeru, mnogo ti hoćeš da saznaš!  ;D

Daj sad će da ti stigne Transsibir, pa ćeš kad to pročitaš da kreneš na ozbiljnija štiva!  :P

bilo bi lepo kad bi neko napisao nesto u vezi sa ovim knjigama i sta se desava sa mojo knjigom? ja je platih a vec danima ni rec o njoj :)

da ne ispadne da sam naivan  ;)

talese, nema te na gmail, kaj se zbiva?

si otiso negde?

• Author

Vratio se Tales... nego nema Marka???

Knjige me pitaju gde je Marko!  :D

• Author

Krug je skoro zatvoren!

Andrej, tvoje patnje prestaju uskoro!  ;D

Juče se javio Marko oko ponoći, došao po knjige i prvo što je izustio bilo je: Ubiće me Marina!  ;D

Daklem, knjige su kod njega, a uskoro će biti kod Marine, tako da Andrej, ti i Cruela nastavljate dalju komunikaciju!

Tales je svoj deo posla odradio kako treba!  :banana:

;D

Pošto smo videli da ovaj način naručivanja LP vodiča FUNKCIONIŠE, nastavljamo septembra ili oktobra drugu rundu - novo naručivanje...

Mislite o tome...

ljudi, ako je neko skeptican, ne treba da bude!

ovo je savrsena fora za ustedu, umest da harach u vidu bar 30% cene(BAR!) ode IPSu, te pare lepo stavimo u nas dzep. jos moze da se bira, mozete da narucite neke knjige koje nikad nece doci u IPS mamut i sl jer nije velika traznja za npr Ganu i sl :)

sistem funkcionise i to je najbitnije.

jedino sto moze da vam se desi da nase araclije uzmu neki dinar(tipa 60 din ko sto su Talesu oteli) a moze da se desi da ni toliko ne platite porez.

u sustini, u septembru cemo se tales i ja, organizatori i direktori organizacije koja doprema knjege :DD dogovoriti da uzmemo jos nesto, pa ako nekom treba, vredno je malko zahebancije. ako nista, medjusobno cemo se upoznati i mozda postati drugari kao tales i ja :D

eto, pa cujemo se od septembra ;)

poz