Jump to content

Featured Replies

SAMA REC GOVORI ZASTO JE ( RATNO ) SLUZILO JE SVIM OSVAJACIMA ,DA SA OSTRVA NAPADAJU I POKUSAJU DA OSVOJE GRAD NA DVE REKE.

• 9 months later...

Ostrvo MORA I HOCE ostati potpuno netaknuto, a svi vi koji zelite malo svezeg vazduha i setnju po parkovima imate kalemegdan, kosutnjak, adu ciganliju itd. a nama PRAVIM LJUBITELJIMA PRIRODE i entuzijastima ostavite ovaj DIVLJI raj.

• 5 months later...

Interesuje me dali svi delovi Velikog ratnog ostrva budu za vreme velikog vodostaja nekada poplavljeni ili samo njegov dobar deo? Unapred hvala

• 5 months later...

Ima li nekakvih opasnijih zverchica tamo... recimo zmija otrovnica, ili, shta znam, DINOSAURUSA?

• 1 month later...

Veliko ratno ostrvo treba da bude beogradski,balkanski i evropski Menhetn.Na njemu treba izgraditi najluksuzniji hotel na Balkanu sa akva parkom i sto vise povrsine u sadasnjem autenticnom vidu. Da bi stvarno bilo u funkciji treba nanraviti most koji bi isao od Enjub centra na vrh ostrva do ulice Cara Dusana.Takav sadrzaj bi doneo Beogradu i Srbiji ogroman prihod. Treba poci od cinjenice da se danas veoma tesko zivi i da je VRO sansa Beograda i Srbije a takozvani ljubitelji prirode neka svoju guzu pomere malo i videce kakvih Srbija ima oaza za njih i sve nas. METROPOLA TREBA DA BUDE METROPOLA

Veliko ratno ostrvo terba da bude srce metropole kao sto je Beograd. Treba napraviti najluksuzniji hotel na Balkanu i akva park. VRS treba da bude evropski Menhetn.Ja sam takodje ljubitelj prirode ali treba biti realan da je VRO sansa Beograda i Srbije i da moze da obezbedi ogromnu zaradu. Takozvani ljubitelji prirode neka svoju guzu pomere malo jer u Srbiji ima prirodnih oaza koje mogu zadovoljiti svaciji ukus i potrebe. Da bi VRO bilo u funkciji treba napraviti most od Enjub centra na vrh ostrva sve do ulice Cara Dusan i jedan pesacki od hotela Jugoslavija.