Jump to content

Featured Replies

Posted

Elem, ja ništa ne verujem Srbiji, još manje JAT-u i familiji Aerodrom Beograd i tako to. Ič. Pa reko da proverim. Letim AirBalticom iz Beograda (prvi put i letim iz Beograda), imam lepo elektronsku kartu, piše cena, isto tako takse uračunate itd. Da je neki drugi aerodrom u pitanju, ne bih razmišljao.

Daklem, ima li dodatnog harača? Da znam da ponesem flašu kerozina da ih sve zapalim u slučaju da ima, ode sve u ... šta će nam aerodrom!

Hvala.

Verovatno ne placash vishe nishta. Cimber Sterling recimo naplacuju josh 50 DKK po chekiranom prtljagu ali to je svuda napisano pri kupovini karte. Nikakve takse.

• Author

Hvala na odgovoru. Ma sve sam uredno platio, no se plašim da me ovi naši dodatno ne opelješe, to im je najbolja usluga.

I ja isto letim airBalticom (ili po svemu sudeći Carpat Airom, pošto uglavnom njega šalju na BEG). Samo imaš plaćanje check-ina 5EUR, ali to se ne plaća ako imaš BalticMiles karticu. I ne važi još za Beograd, pošto tu online check in nije moguć, ali možda važi za aerodrom gde ideš, pa u povratku budeš platio.