Posted May 20, 2010 Elem, ja ništa ne verujem Srbiji, još manje JAT-u i familiji Aerodrom Beograd i tako to. Ič. Pa reko da proverim. Letim AirBalticom iz Beograda (prvi put i letim iz Beograda), imam lepo elektronsku kartu, piše cena, isto tako takse uračunate itd. Da je neki drugi aerodrom u pitanju, ne bih razmišljao. Daklem, ima li dodatnog harača? Da znam da ponesem flašu kerozina da ih sve zapalim u slučaju da ima, ode sve u ... šta će nam aerodrom! Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2010 Verovatno ne placash vishe nishta. Cimber Sterling recimo naplacuju josh 50 DKK po chekiranom prtljagu ali to je svuda napisano pri kupovini karte. Nikakve takse. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2010 Hvala na odgovoru. Ma sve sam uredno platio, no se plašim da me ovi naši dodatno ne opelješe, to im je najbolja usluga. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2010 I ja isto letim airBalticom (ili po svemu sudeći Carpat Airom, pošto uglavnom njega šalju na BEG). Samo imaš plaćanje check-ina 5EUR, ali to se ne plaća ako imaš BalticMiles karticu. I ne važi još za Beograd, pošto tu online check in nije moguć, ali možda važi za aerodrom gde ideš, pa u povratku budeš platio. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites