Marklar

Members
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

About Marklar

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. E ja tek sad videh da ti ideš krajem marta, tako da direktni letovi iz BG-a su od 27 marta. Ljudi iz Vilniusa obični idu do ili iz Rige, jer ih mrzi da se cimaju oko avio procedura na relaciji Vilnius - Riga, lakše im je busom.
 2. Ja sam išao u par navrata, poslednji put prošlog leta direktnim letom BG - VLN i cena je bila oko 80E. Radi se o AirBaltic-u. Pošto direktne letove iz BG-a imaju ponovo tek od marta, probaj sa bilo kojom varijantom do Rige, nebitno od kompanije. Od Rige do Vilniusa ide tona autobusa i karta je oko 15E a vožnja oko 4 sata, a kako su im putevi dosadno pravi, to se i ne oseti. Šta videti... prvo Litvanke .. Njihova CS zajednica je dosta jaka, pa probaj da upadneš na neki sauna party, jer je to kod njih vrlo često. Cepelinai im je nacionalno jelo i hrana im je tako malo, eto po mom ukusu egzotičn
 3. Hvala na odgovoru. Ma sve sam uredno platio, no se plašim da me ovi naši dodatno ne opelješe, to im je najbolja usluga.
 4. Elem, ja ništa ne verujem Srbiji, još manje JAT-u i familiji Aerodrom Beograd i tako to. Ič. Pa reko da proverim. Letim AirBalticom iz Beograda (prvi put i letim iz Beograda), imam lepo elektronsku kartu, piše cena, isto tako takse uračunate itd. Da je neki drugi aerodrom u pitanju, ne bih razmišljao. Daklem, ima li dodatnog harača? Da znam da ponesem flašu kerozina da ih sve zapalim u slučaju da ima, ode sve u ... šta će nam aerodrom! Hvala.
 5. S obzirom da ti ne treba viza i ako te mrzi da bunariš po ovom sajtu, najbolji pomoćnik je iskusni vodič mr Google. Napiši ime mesta gde ti se ide pa lupi iza reč 'accommodation, hotel, hotel...' Što se tiče prevoza, isto tako ćeš lako naći let koji ti odgovara u nekoj od mnogih low cost-ova putem Google. Ili pak druge prevoze... Šta posetiti? Šta videti? I opet Google pa češljaj forume. Pozdrav!
 6. Kako Makedonci i ne bi bili skeptični... I da u mom gradu most deli dve države, i ja bih bio skeptičan. Hrabra odluka da puste Makedonce, ovim našima preko mosta udarili ban.
 7. A tek što će nam biti do y za Novu godinu kad nam skinu vize... 'beeeem ti život, napokon ti se desi da možeš da ideš gde hoćeš, a ono komotno apokalipsa! Nema, osuđeni smo da visimo u kraju, ihaaaa
 8. Sve nešto mislim da će opet biti jeftinije iz Budimpešte . Voleo bih da nisam u pravu.
 9. Može li link za te jeftine letove iz Melburna ;-)?
 10. Rajac i okolina. Imaju fin i jeftin planinski dom.
 11. Ko ima vremena neka pogleda dokumentarac The Union na istoimenom sajtu. Da se sve to lepo stavi pod zakon, oporezuje, odrede grupe koje mogu da konzumiraju i eto love koliko oćeš. No bre mi smo još uvek stali kod Golfa III, koji je izmišljena tehnologija u nas .
 12. Moj ti je savet da roditelje ne držiš po strani, jer time počinje gubitak kontrole, što ti se kasnije može obiti o glavu. Ako ih upoznaš sa svojim namerama, i oni ti kažu - može, onda ćozdra! Nemoj samo ono, neće me razumeti i tako to... Ako im sve lepo saopštiš, objasniš kako to funkcioniše itd itd... Ako ne prođe odma', uz neku tužnu facu ima da prođe kroz koji dan ;-).
 13. Nemam ništa protiv hiperinflatornih dinara, to će tek da vredi ))
 14. Što se tiče podele besplatnih akcija, imam ja prastari nick na kome ima oko 50 postova. Molim da se uzme u obzir da ne potežem advokata