Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Mislio sam prvo ovo da stavim u "Jeftini letovi",ali reko nije u pitanju let,vec putovanje busom,pa ajde ovde...

Znaci:

http://www.touring.de/ab9euro-Bus-Lines-Hamburg-Frankf.500.0.html?&L=1

Ja mislim najjeftinija opcija (izuzimajuci auto-stop naravno) da se nekim prevoznim sredstvom prebacite sa juga Nemacke na sever Nemacke i obrnuto.Linija krece od Manhajma na jugu,preko Frankfurta i Hanovera do Hamburga na severu.Imate na sajtu u kojim sve gradovima staje.Dobro varijanta kod ovog je i to sto staje (tj. kupi putnike) i sa aerodroma u Frankfurtu,odnosno Hamburgu.Karta je na celoj relaciji (znaci nezavisno od toga dal usli na prvoj ili na petoj stanici,pa izasli na sledecoj ili na poslednjoj) 9 evra 8-)

...opet,naravno,ako rezervisete kartu na vreme.Rezervacija mora biti minimum 3 nedelje unapred (22 dana ranije).

Inace je cena 23 evra (od 21 do 10 dana pre polaska),tj. 32 evra (od 9 dana do 4 dana),odnosno 45 evra (sto je i puna cena valjda) za 3 i manje dana pred polazak.

Takodje,karta za povratnu voznju je 9 evra,ali mora da se rezervise minimum 4 nedelje (29 dana) pred povratak.I ima slicnu gradaciju cena kako se smanjuje dan rezervacije povratka.

Da ne zaboravim i ovo da napomenem:cena karte je za 1 pravac (ne povratna;povratna je obicno duplo),ne postoje dodatni troskovi (negde ce mozda pokusati da vam uvale rezervaciju sedista - 2 evra,ali to se moze eskivirati),ovo je nocni prevoz (putuje se nocu) i imaju samo 1 polazak dnevno (1 iz Majnhajma i 1 iz Hamburga).Tu je i red voznje: http://www.touring.de/Timetable.54.0.html?&L=1

Ja sam ga koristio jednom (Frankfurt-Hamburg-Frankfurt) i sta da kazem - zadovoljan sam :)