August 29, 201114 yr Pozdrav svima , da li je neko bio? Planiram da ih izmedju ostalog posetim ove godine , ogroman arhipelag sta videti ako tamo ostajem 5-7 dana . iz Bankoka imam let za Manilu ima li neko neke savete i predloge sta i na koje od ostrvaca ili mesta ici i posetiti ,koje su cene , neki hostel po preporuci procitao sam ukratko lp guide i pogledah na agodi smestaj ali ako neko ima info iz prve ruke ... puno pozdrava
August 29, 201114 yr U principu je super, gde god da se nadjes; meni je najlepse bilo u centralnom delu, ostrva Cebu i pogotovo Bohol. Takodje obavezno treba obici unutrasnjost Luzona sa vulkanima i pirincanim terasama. Filipini su po mnogo cemu "najekstremnija" zemlja tog dela sveta; sto se tice i negativnih (saobracaj u Manili, brutalnost gangsterskih bandi, religiozna zadrtost) ali pre svega pozitivnih stvari: neverovatno srdacni i prijatni ljudi, prelepa priroda i plaze, flora i fauna.. PS Treba spomenuti i brutalne "specijalitete" kao sto su Balut (lezena pacija jaja-sa razvijenim embrionom), peceni jednodnevni pilici koji se jedu sa kostima, razni insekti itd..