Posted September 28, 200519 yr Da li je moguce u Rusiju uci samo sa vaucerom? Da li je neko to zaista uradio, i kako?
September 28, 200519 yr Jedan moj drug je letos kupio vaucer u Putniku za 50e i bio nedelju dana u St. Petersburgu, bez ikakvih problema... ali meni se bash ne trosi 50e pa sam iskombinovala ovo sa faksom i treba ovih dana da odem kuci da uzmem poslovnu vizu za Rusiju iz Sup-a! Ako hocesh poshalji mi pm pa cu ti dati njegov mail pa mozesh licno njega da pitash sta i kako...pozdravM
September 29, 200519 yr Author Da pojasnim: znam da se moze sesti u Beograd na avion i sleteti u Moskvu. Moje pitanje se odnosi na sledece: da li se moze na neki drugi nacin uci: automobilom, vozom... a da nemate vizu?
October 1, 200519 yr Na zalost, moze samo sa tim 50e vaucerom. Do pre godinu dana je moglo sa laznim vaucerom koji je Putnik prodavao za 20 dinara, ali sada vise ne moze... vise se isplati uzeti pozivnicu preko neke agencije na netu (oko 20 dolara) i onda sa tim uzeti vizu u BG...
January 13, 200817 yr pa je cool ako i dalje moze, meni je trip samo da se ne cimam po ambasadama, iako mi je ruska preko puta gajbe...