petrovna

Members
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About petrovna

 • Rank
  putnik-pripravnik

Recent Profile Visitors

3,721 profile views
 1. Pariz

  Imaš više lanaca, najpovoljniji je Lidl. Stalno ima i nekih akcija po marketima, a i robnih marki po povoljnijoj ceni, pa sve zavisi šta želiš. Baget je 0.95 do 1.20 e.
 2. Jeftine avio karte

  Nadam se da ste imali više sreće i kupili karte:-)
 3. On line check in

  Poslali su mi mail iz smeštajnog objekta, poslaće mi kod za ulazna vrata i da odradim elektronski check-in, pa kontam nema recepcije, moraju se snimati internet centri:-)
 4. On line check in

  E, to i mene zanima. Ima li neko iskustva? Moram da jurim gde ću da štampam b. pass, pa mi app odgovara. A ako negde ne prihvataju app može da se pukne min. 15 e.
 5. PRESS-kartice

  Prolazi li u Portugalu?
 6. Ryanair

  Nisam pratila kako se kod R. menjaju cene, ali poslednje 2 nedelje jurila sam neke karte, cene se nisu menjale. Prošle nedelje padnu i kupim najpovoljniju kartu. Sad bacim pogled i vidim da je karta dan posle izabranog polaska, snižena a bila je mnogo skuplja. Pravila nema, svi menjaju cene na neku foru:-) Obično kod njih prvo kupim najjeftiniju povratnu kartu, pa onda uklapam ili kombinujem druge prevoznike za odlazak.
 7. Hvala na predlogu, ali sad nema nista bez 200 e u julu, ne isplati se za boravak 2-3 dana. Transavia ima letove iz Porta.
 8. Konačno da se neko oglasi:-) Može li još neki predlog? Bukirane karte za 2 nedelje u P. Šta preporučujete da posetim iz Porta i Lisabona? Faro ću verovatno zaobići. Da skoknem na 2 dana iz Lisabona? Imali ste let iz/do F. ili je u pitanju rent a car ili nešto treće?
 9. Pena za brijanje ako ima vise od 100 ml, ne prolazi.
 10. Putnicka kuca je bila pre par godina na jugu P. Nadam se da je dosta forumasa iskoristilo ovu mogucnost. Moze li neka preporuka za plaze, a i mesto gde se locirati (idealno za obilazak najlepsih plaza).
 11. Hvala druze! Nisam skoro bila u B. pa nisam sigurna da bih se snasla za 1 h od jedne do druge stanice. B.metroom sam se vozila pre 10 god. a ako je kao pariski, nema razloga panici, ali ipak volim proveren teren:-) Da uzmem nocni bus, pa da malo prosetam. Sta mi preporucujete za 5 h, valja obnoviti gradivo, vrv se mnogo toga promenilo. Koliko je kraj oko Kel.BKK siguran oko 23 h? Da li je pepper spray dozvoljen u Hu?
 12. Nisam proucavala mapu, a zanima me da li ima sanse da se stigne, ako voz stize oko 6 h na Keleti, a bus krece sa Kelenfold BKK oko 7 h. Da kupim forinte u Bgd-u i ulovim taxi, msm da nije skup? Ako je karta jos 1 zl, onda mi se isplati i kombi prevoz.
 13. Putovanje Orangeways-om iz Budimpešte

  Hvala, druže:-) Baš mi je bilo čudno.
 14. Pariz

  Ako ste samo planirali Versaj, onda uzmite Versaj passport.
 15. Putovanje Orangeways-om iz Budimpešte

  Da li je neko skoro kupovao karte? Sajt odbija poslušnost:-) ne može da se prebaci na engleski, a od destinacija samo Budimpešta, Beč i Zagreb. Flixbus preuzeo Polskib. pa da proverim ko je sad povoljniji za Krakov:-)