Dragance

Members
 • Content Count

  4,066
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Dragance

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dragance

  Jeftine avio karte

  To i jeste pitanje, da li traze prilikom kupovine ili na check in-u. Ukoliko osoba u trenutku kupovine nema pasos, moze da iskoristi priliku i kupi neke povoljne karte, a kasnije da napravi pasos i unese te podatke prilikom (online) check in-a.
 2. Dragance

  Zanzibar

  Evo povoljnih karata iz Frankfurta, koga zanima da ide u sopstvenoj reziji: https://www.exbir.de/angebote-mit-ziel-afrika/20066-frankfurt-zanzibar-tansania-ab-383euro-return.html?fbclid=IwAR3JVfYQAZ_Hb09kwLmVCpJijt1666b1oEKJ9zpsQzdCaT1b8BeXPqNDzsw
 3. Dragance

  Bazel info

  Mislim da mozda mozete i odmah uvece u Kolmar, vidim da ima Flixbus za 5-10 evra, sa polascima i posle 23h, www.flixbus.com. Nemam licno iskustvo i ne znam detalje kako izgleda taj aerodrom, niti sa koje strane polazi taj bus, ali verujem da nije tako tesko snaci se. Inace, na sajtu samog aerodroma, www.euroairport.com, imas sve detalje kako od/do aerodroma u odeljku "Passenegrs & Visitors/Access & Parking".
 4. Dragance

  Elektronske knjige...

  Ne znam koji su aktuelni, ali hvala za ovaj link, nasao sam dosta zanimljive strucne literature
 5. Dragance

  Viza za SAD

  Nema, rekao je da nije sposoban da sam sebi finansira put.
 6. Dragance

  Viza za SAD

  Valjda treba to i da potkrepi adekvatnim dokazima, izvodom sa bankovnog racuna, potvrdom o zaposlenju i slicno. Ocigledno da to ne moze da prilozi, pa onda i ne moze i ne treba da napise da sam finansira svoj put, jer bi to bila laz, koja se vrlo lako moze razotkriti.
 7. Dragance

  Zivot i rad u Kini

  Pa ti si presao igricu, kad kao non-native, predajes engleski u Australiji
 8. Dragance

  Unos "zanimljivih" jela i slatkiša u Srbiju

  Kod nas su valjda te supstance i dalje ilegalne, pa mozes da imas problema. Ne znam da li imaju pse koji njuskaju, tu bi sigurno nadrljao Teoretski, mozes i da uspes i prodjes bez problema, ali razmisli da li je vredno rizika. Nakrkaj se tamo, gde je dozvoljeno ali vodi racuna da ne preteras
 9. Dragance

  Viza za SAD

  Verovatno da nisi bio dovoljno ubedljiv, ili si se zapetljao, ili su procenili da ne govoris istinu. Mislim da je to bilo kljucno. Ako si pride jos putovao u neku od za njih "nepodobnih" zemalja, to ti je verovatno bio jos jedan minus.
 10. Dragance

  Ostanak duze od 3 meseca u Nemackoj...

  Jedino ako ti je advokat madjionicar ili ima masinu za povratak u proslost, pa da izadjes nakon 90 dana boravka. A i za vencanje nisam siguran da li bi uopste mogao da ga obavis u Nemackoj, ako si ilegalno u zemlji. Za to se vec raspitaj.
 11. I "dali" se pise odvojeno Jerbo kad se pise zajedno, znaci nesto drugo.
 12. Dragance

  Ryanair

  Nije mi to bio cilj, mozda se nisam lepo izrazio, pa deluje grubo. Ali, ako je u pitanju neki poseban detalj koji ga interesuje, treba ga i naglasiti.
 13. Ja cu samo da ponovim, koristite kalkulator, a za sve ostale probleme, tu sam i naplacujem samo 50 evra
 14. Nisam strucnjak i ne radim na granici, ali izgleda me ide sabiranje i oduzimanje A odgovaram svima, javno, da i drugi imaju koristi od tih informacija, a ima i opcija preko foruma da se posalje privatna poruka.