deleter

Moderators
 • Content Count

  630
 • Joined

 • Last visited

About deleter

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Recent Profile Visitors

1,847 profile views
 1. deleter

  Amerike - svasta

  Mora medjunarodna, gugl zna cene bolje nego mi
 2. deleter

  Rusija - ostanak po isteku vize

  Mislim da je neko u njihovoj birokratiji imao ozbiljan previd kad je pisao ta dokumenta. Ulazio sam sa suprugom 25.10.2019 i 18.11.2019 sa SRB pasošima avionom u Sankt Petersburg (LED) bez ikakvih viza i bez ikakvih problema. Verujem da je ista priča i za Kaljiningrad.
 3. deleter

  Viza za Maleziju

  ili samo kupis na priceline.com avio kartu i otkazes je u roku od 24h (obicno je i vise tipa oko 36h).
 4. deleter

  online placanje avio karte?

  Da li imaš ticket number od rezervacije karte? (Počinje sa 390 i ima posle još 10 cifara)
 5. deleter

  Viza za Saudijsku Arabiju?

  Ne znam da BIH ima specijalni režim sa KSA (a ne zna ni Wikipedija https://en.wikipedia.org/wiki/Visa_policy_of_Saudi_Arabia). Srbija, Severna Makedonija, BIH, Kosovo*, Albanija, Moldavija Belorusija i Vatikan su države iz Evrope za koje je i dalje potrebna viza.
 6. deleter

  Viza za Saudijsku Arabiju?

  @noskich Mislim da to što si okačio nije službena stranica za e-vizu, nego neki 3rd party koji ti naplati za uslugu "pomaganja". Link koji sam ja našao na više mesta je ovaj https://visa.visitsaudi.com i na njemu je spisak država ispravana, mada u čudnom redosled (i sa pogrešnim imenom za Holandiju).
 7. deleter

  Viza za SAD

  Mogu da izdaju i na kraće period, ali to retko rade
 8. deleter

  Viza za SAD

  Možeš da podneseš zahtev za vizu i iz Holandije
 9. deleter

  Britanske vize

  Postoji ali se dodatno plaća, mislim da je bilo oko 70€
 10. deleter

  Beograd-Kusadasi

  Najbrze i najjeftinije retko kad idu zajedno posebno ako planiraš da putuješ u glavnoj sezoni. Verovatno će neki autobus u organizaciji od turističkih operatera biti najjeftiniji, ali onda će zo biti putovanjen od 20h+
 11. Cena je i dalje ista 12€ pravac, 20€ povratna iz NS-a i severnije, ako se ne varam trenutno ima jedan polazak dnevno (imaš uvek aktuelni red vožnje na web stranici Srbija Voza). Verovatno ćeš morati spavati negde u BP ako planiraš vozom i moraćeš još dodati oko 3€ po pravcu.
 12. Možeš da promeniš, ali moraš platiti i razliku (ako je i ima) i penal za promenu. Tako da u većini slučaja ima više smisla da se samo uzme nova karta.
 13. Možeš iskoristiti povratni deo karte u tom slučaju. Jedna napomena ovo važi samo sa Low-coster-ima (Wizz, Ryan, Easy i sl.) u slučaju ostalih kompanija (tipa AirSerbia, Lufthansa, ...) ne bi mogao ovo uraditi, tj. otkazali bi ti povratni let ako ne dođeš na prvi let.
 14. Ne mora zapravo otići na let, ali mora da bude na rezervaciji. Ne interesuje ih da li je zapravo otišao na let (bar nije do sada)
 15. deleter

  Kanadska viza

  Ako bi hteli da povećate šanse da dobijete multi vizu, ja bih napisao i izjavu u kojoj bih rekao da bih voleo da posetim više puta Kanadu u narednih par godina i da ih moliš da ti izdaju vizu na duži period (to sam ja uradio prilikom poslednje predaje).