djokatore

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About djokatore

 • Rank
  novajlija
 • Birthday 06/04/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad / Beograd
 • Interests
  IT, basketball, going out...

Contact Methods

 • Skype
  djole90bg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. možeš da pokažeš QR kod iz Ryanair aplikacije (generisan elektronski PDF piše da ne prihvataju)
 2. deluje interesantno, zainteresovan sam od polovine jula ako odgovara?
 3. @vladamales možda možeš da se dogovoriš sa @kerac pošto imate slična interesovanja meni CG nije opcija za sad je Egipat najbliža opcija pošto su se već javili neki zainteresovani
 4. mislim da tu logistika njima igra najveću ulogu, ne isplati im se samo za jednu porudžbinu da voze izvan grada i nazad... oni i ove gradske porudžbine nakupe pa za odeđeni deo grada isporučuju jednu za drugom
 5. Zdravo, gledam da iskoristim odmor i otputujem negde u periodu između 02.09. - 16.09. Imam 31 godinu, iz Novog Sada sam, često sam i u Beogradu pa se možemo upoznati pre putovanja. Fleksibilan sam što se destinacija tiče, ako zatreba mogu i pokriti razliku jer mi svakako više odgovara nego da doplaćujem za sebe. Javljajte ako ste zainteresovani
 6. Javljaj ako budes ponovo planirao nešto slično
 7. Vidim da dosta ljudi pominje da pretražuju već poznate sajtove za letove, bilo bi lepo da za nas novije članove okače listu sajtova koju najčešće proveravaju Hvala unapred!
 8. šta preporučujete da se poseti na Malti? Samo jedan dan sam na ostrvu, ako ima neki zanimljiv restoran ili nešto zanimljivo za videti?
 9. Danas: EXCLUSIVE SALE JUST FOR YOU Today only, book and get up to 20% OFF selected flights. This sale is exclusive to you as a WIZZ Discount Club member so hurry and don’t miss out on this opportunity!
 10. Moj savet je da se putuje Niš - Sofija / Sofija - Niš odvojeno. Putujem svakih mesec, mesec i po na relaciji Novi Sad - Plovdiv i ne postoji direktna linija Beograd - Sofija već se preseda u Nišu tako da je lakše putovati odvojeno (obično koristim blablacar od/do Niša, NišEkrspress ili Matpu za relaciju Niš - Sofija i posle busom dalje). Može se naći i blabla vožnja preko granice, a ima i prevoznika na FB koji voze tu relaciju (nisam ih isprobao doduše).
 11. meni lično omiljeni soundtrack za putovanja https://youtu.be/3Wf29RiKp70
 12. Zdravo, planiram sa devojkom da posetim Barselonu početkom decembra, na 8 dana. Let i smeštaj smo rešili (wizzair + airbnb u blizini Park Güell) ali bi nam dobro došao svaki savet kako za must-visit mesta tako i za manje poznata mesta (npr. posle malo kopanja po internetu naišao sam na informaciju da je Plaça de Catalunya najveći ice rink u Evropi). Imamo 24/29 godina i prvi put posećujemo Barselonu tako da je svaki savet dobrodošao.
 13. djokatore

  Dominikana

  može li neko da prenese utiske, pošto razmatram da posetim ovu zemlju?