wayloh

Members
 • Content Count

  255
 • Joined

 • Last visited

  Never

About wayloh

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. wayloh

  Od Stambola do Jerkovića

  K'o da gledam! Svaka čast!
 2. wayloh

  Sri Lanka

  @ Niwika Vala, ako se o ovome nije pisalo, ja ne znam o čemu jeste!
 3. wayloh

  Prevare i neprijatnosti na putovanju

  Nisam znao za "foru" da se plaća izlaz iz noćnog kluba. Aj' to za voznu kartu, možda i ima nekog smisla, ali noćni klub??? Ispade k'o ono: dala baba dinar da se uhvati u kolo, a dala bi dva da se pusti...
 4. wayloh

  Bezbednost na putovanju

  Bravo za Vuka! Ovakvi tekstovi su više nego korisni za sve ,mlade po stažu' putnike, a i iskusnima nije zgoreg da se pred put potsete da nisu u svojoj dnevnoj sobi. Gordost je u ljudskoj prirodi i stav "ma ja to znam, putovao sam 1000 puta" može da izazove propuste u pripremi ili preteranu opuštenost na putu - što može prilično skupo da košta! Još jednom bravo za Vuka!
 5. wayloh

  Sri Lanka

  Lako će se prekrstiti u Legalac
 6. wayloh

  Ada Bojana - pitanje

  Kad pomenu šatore, da ti kažem moje mišljenje i o kampu. Kamp je nula bodova! Jedna velika livada, hlad tek po ćoškovima, ako uspeš da ih uhvatiš. U svakom slučaju nedovoljno hlada, a čini mi se da čak i to zavisi od doba dana. Centralno kupatilo/umivaonik/wc u kampu nisam video (ne znači da ga nema, samo su ga možda negde sakrili?). Takođe nisam video da postoji mesto gde bi se prali sudovi (čak i da se hraniš po restoranima, po nekad treba oprati neku čašu ili šolju za kafu), a zajednički frižider definitivno nema, to sam pitao. Kamp uglavnom naseljavaju roadhousi koji se prikače na struju a u sebi imaju sve gorepomenuto, pa im od Crnogoraca i ne treba Dakle kamp - za izbegavati. Dobra opcija, ako vas ide više, su sojenice na Bojani, a ako ste dvoje onda Dartvejderka
 7. wayloh

  Indonezija

  Koja je najbolja kombinacija za let i koliko košta povratna karta?
 8. wayloh

  Sri Lanka

  Ja mislim da bi vlada Šri Lanke trebala da subvencioniše ovaj Klub, jer je zahvaljujući njemu verovatno više Srba posetilo Šri Lanku nego preko svih turističkih agencija zajedno. A Sinišu Ilegalca da postave za ministra turizma!
 9. wayloh

  Ada Bojana - pitanje

  Paaaa, kako bih ti rekao, spolja k'o Dart Vejder. Odnosno, kao njegova kaciga. Original! Onaj što ih je pravio mora da je bio veliki fan Ratova Zvezda. UTP Ulcinjska Rivijera te bungalove vodi kao "Tip B" (imaju tri tipa smeštajnih objekata). Od drveta su, koje se "malčice" rasušilo i lamperija unutra je "zinula". Napred je mala terasica, sto i dve stolice. Prizemlje čine WC sa tušem i podstepenični deo gde možeš da ostaviš neke gabaritnije stvari, obuću i sl. (ja sam tu držao pribor za pecanje ) Uske spiralne stepenice vode na sprat gde je soba. U sobi bračni krevet, veliki ormar, mali tv, mali frižider (ali ipak dovoljno veliki da se spakuje "varijanta doručak" za par dana, džinovski klima uređaj i dve komode uz krevet, koje lepo spustiš niz stepenice i montiraš napolju pored onog stola, pa dobiješ zavetrinu za primus i stalažu za šolje i rakijske čašice... Nije loše poneti kanap za veš, pa ga zategnuti tamo gde bi pravom Dart Vejderu bili obrazi... Uostalom, videćeš ako budeš otišla. Ja se nisam pokajao, mada im cena za smeštaj nije baš labava...
 10. wayloh

  Ada Bojana - pitanje

  Ne dobih nikakve informacije ovde, pa ih potražih na licu mesta. Ukratko, Ada Bojana je super! Nikakve, ali nikakve veze sa bilo kojim drugim crnogorskim letovalištem. Atmosfera krajnje kul. Gužve nema. Plaža duuuuuugačka, peskovita, more toplo i plitko. Ko ima svoj suncobran ne mora da se hvata za novčanik. Hrana po restoraima: morski dobar obrok od 6 do 7 evra. Pivo oko 1,5 €. Smeštaj sojenice, kamp ili bungalovi. Mi smo bili u kućicama Dartvejderkama. Cena 42€ za dvokrevetni bungalov, frižider, kupatilo sa uvek toplom vodom, klima i tv. Što se mene tiče mogli su da izbace tv i klimu, ali ne bi uticalo na cenu, pa tako nam to ostade na (ne)korišćenje. Posteljina, peškiri i pražnjenje kanti - svakog jutra.
 11. wayloh

  Ada Bojana - pitanje

  Planiramo da uskoro odemo do Ade Bojane ali nemamo nikakvu informaciju o kampovima: cene (idemo kolima i nosimo sator) uredjenost (cistoca, hlad, velicina, kuhinja, frizider) atmosfera, mogucnost snabdevanja (ukoliko covek kuva sam) cene u restoranima - jednom reciju svaka informacija je dobrodosla!!!
 12. wayloh

  Sri Lanka

  A koliki je sad odnos rupija i evra?
 13. wayloh

  Autobus i Slano jezero

  Odlično! Bravo Vuče!
 14. wayloh

  Sri Lanka

  Obrati pažnju kad gde pada kiša u tom periodu.
 15. wayloh

  Kako se piše zarez

  Jedna od stvari koja mi ulepšava svaku posetu ovom sajtu je prilično visok nivo pismenosti članova foruma. Tu i tamo se dešavaju greške, ali, rekao bih, zanemarljive. Pogledajte samo neke druge forume. Prosto čovek mora da pogađa šta je pisac hteo da kaže, ako pre toga odgonetne gde rečenica počinje a gde se završava. Ma, strašno! Srećom, to ovde nije slučaj. Još jednom, (ja bar) uživam dok čitam teme sa ovog foruma, ne samo zbog interesantnosti tema, već i zbog prilično visoke pismenosti autora postova!