du-ki

Members
 • Content Count

  469
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About du-ki

 • Rank
  putnik dugoprugaš
 • Birthday 05/16/1967

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

6,870 profile views
 1. i meni se to desilo u četvrtak. bio sam ulogovan i imam iskustva sa bar 50 kupljenih karata. u kasnijim pokušajima se pojavila i ta mogućnost ali više nije bilo cena koje sam tipovao.
 2. du-ki

  Vijetnam

  pratim cene za Vijetnam u matru. Javi ako ponovo bude ta cena. sada je znatno skuplje ;(
 3. du-ki

  Skotska low cost (Edinburg, Glazgov)

  nema direktnih low coast linija, ali sa jednim preswdanjem imaš odlične konekcije. pogledaj: http://www.azair.eu/azfin.php?searchtype=flexi&tp=0&isOneway=oneway&srcAirport=Belgrade+[BEG]&srcFreeAirport=&srcTypedText=beg&srcFreeTypedText=&srcMC=&dstAirport=Edinburgh+[EDI]+(%2BGLA%2CPIK)&dstap0=GLA&dstap1=PIK&dstFreeAirport=&dstTypedText=edi&dstFreeTypedText=&dstMC=&depmonth=202001&depdate=2020-01-10&aid=0&arrmonth=202011&arrdate=2020-11-02&minDaysStay=5&maxDaysStay=8&dep0=true&dep1=true&dep2=true&dep3=true&dep4=true&dep5=true&dep6=true&arr0=true&arr1=true&arr2=true&arr3=true&arr4=true&arr5=true&arr6=true&samedep=true&samearr=true&minHourStay=0%3A45&maxHourStay=23%3A20&minHourOutbound=0%3A00&maxHourOutbound=24%3A00&minHourInbound=0%3A00&maxHourInbound=24%3A00&autoprice=true&adults=1&children=0&infants=0&maxChng=1&currency=EUR&indexSubmit=Search
 4. ne, sigurno nije tako. od uplaćenih para će naplatiti naknadu i ostatak vratiti
 5. du-ki

  Ryanair

  a jesi li kupio i priority pass??
 6. obično je jeftinije kupiti novu kartu neko platiti promenu imena na karti.
 7. du-ki

  Izrael

  lako možeš gradskim autobusom da se prebaciš iz Jerusalima u Vitlajem. Autobusi polaze sa kapije Damaskus, vrlo su frekentni i jeftini. Tamo će se autobus okreće u predgrađu i odmah će te opkoliti taksisti sa ponudama. Čak i do Crkve Hristovog rođenja, pastirskih polja i drugih mesta korisno je uzeti taxi. U pogođenoj ceni se podrazumeva čekanje dok sve obiđeš. Nudiće ti i druge transfere. Cenkanje se podrazumeva a cene su niže nego u Izraelu. Mislim da još negde imam vizit kartu taksiste Alija koji je nas vozio, mogao bi se sa njim dogovoriti o svemu pre puta. Izuzetno je simpatičan i govori engleski. Lako nas je stavio na palestinsku stranu :)))) ( u odnosu Palestinci Izraelci)
 8. du-ki

  Izrael

  to je uobičajena praksa. ništa ne brini
 9. tako je. samo s ne zaboravi da sa svog naliga čekiraš druga
 10. ne brini!!!! biće dovoljno da čekiraš kartu samo za njega sa svog naloga i on će udobno putovati bez tebe. čak i da čekiraš kartu i za sebe i ne pojaviš se na letu nećeš imati nikakvih posledica ni troškova. naknada za propušten let odnosno kazna kako je ti zoveš znači da ukoliko odkažeš let zadržavaju toliki izos a ostatak (ukoliko je karta skuplja) ti vraćaju. u tvom slučaju ti ne bi ništa vratili jer si kartu platio manje nego koliko staje naknada za propušten let.
 11. Obavezno P2 znatno je jeftinije a razlika je u nekoliko desetina metara udaljenosti. Nisam koristio ni jedan ali vidim ogroman napredak u odnosu ma pre nekoliko godina. ima ih sada najmanje 3 ilako ćeš ih naći na internetu. Siguran sam da je moguće i na licu mesta naći, odnosno bez najave. Srećan put.
 12. Kako nisam aktivan ....samo što više ne uzimam i ne delim parking kartu. Evo ti cenovnik za parking na aereodromu: https://aerotim.ro/en/facilitati-si-servicii/calculator-parcare/# Sada imaš nekoliko privatnih parkinga u neposrednoj blizini aerodroma po znatno povoljnijim cenama.
 13. Piši ti wizzu i traži da ti vrate pare za muža. Dostavi lekarsu dikumentaciju. Prolazi sigurno!!! imam iskustva. Za tebe pak, kao člana pordodice nisam siguran da će odobriti povraćaj, ali vredi pokušati i za to.