spaceploit

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

About spaceploit

 • Rank
  putnik-pripravnik

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nisam nasao topic za ovo, izvinjavam se ako je dupli. Zbunjuju me kontradiktorne vesti koje citam online, pa sam hteo ovde da pitam - gde u EU mozemo sada putovati? Posebno me zanimaju Hrvatska, Madjarska, Rumunija i Italija, tj. da li nasi gradjani sada mogu turisticki u te zemlje da idu, i sta od testova (pcr, igg, igm) im je potrebno? Hvala! Edit: na sajtu ministarstva inostranih poslova je izlistano za svaku zemlju pojedinacno koji su uslovi: http://msp.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vesti-za-putovanja-u-inostranstvo/22669-----------covid-19?lang=cyr
 2. Bio je proslog leta sezonski Nis - Hurgada cini mi se, ali ga nisu vratili ovog leta. A ovog leta sam video neke Air Cairo letove za Sarm el Seik i Hurgadu iz Beograda, povoljni su bili, cini mi se ispod 200e povratni.
 3. A koja je situacija sa Egiptom? ne traze testove, ne moras u karantin, nista? jel to provereno? I koje si letove gledao? prosle godine je leti bio low cost iz Nisa za Hurgadu, ali cini mi se da ove godine to nije obnovljeno....
 4. Odlicno, hvala. Planiram u februaru ili martu tako da dodjem do Kaira, ove regularne AirSerbia karte su mi preskupe. Kako bilo na putu?
 5. Pozdrav! Da li neko ima iskustva sa jeftinim letovima u Skotsku, tj. dva najveca grada tamo, iz Beograda? Kolko sam uspeo da nadjem, ne postoje low cost opcije? Hvala!
 6. Pozdrav! Imam dva pitanja. Jedno je, da li nam i dalje treba viza za Egipat? I da li se nabavlja tamo po sletanju, ili moramo ovde u ambasadi? Drugo, trenutno su direktni Air Serbia letovi oko nove godine (29i dec - 9i jan) negde oko 380 eura. Da li vam se to cini premalo, previse, taman? Da li ocekujete da ce pasti u narednom periodu? Da li znate za neku znacajno jeftiniju kombinaciju sa presedanjima? Tražio sam al nisam uspeo nista naći...
 7. slazem se da je bitna! napisite sta saznate. pritom nismo mogli ni da nadjemo taj pravilik ukoliko je uopste dostupan na netu...grozzzza od kompanije
 8. Naravno. Da razjasnim, nisam na kraju ja bio medju putnicima, ali sam ponudio svoju i pomoc foruma prijateljici u nevolji Odgovorila mi je sada. "Nismo imali karticu, pa smo zato placali u Beogradu vec za pormenu imena za povratni let, jer su nam rekli da u Milanu moze samo karticom to da se plati. Na kraju mi jeste srala riba na ulazu u avion u Beogradu, ali me je pustila. za BG sam odlučila da razikujem u nadi da će mi ostati vremena da se vratim da šaltera ako me ne puste. Na šalteru mi je izdala neki papir sa podacima o promeni imena za taj povratni let i to je to."
 9. a ko propisuje to pravilo, na sta mozes da se pozoves? nigde nismo to mogli da nadjemo
 10. Odleteli dozvolili su za odlazni let, ali za povratni iz Milana jer moralo da se plati 50e za promenu imena sto smo i uradili na aerodromu. U to vreme nijedna poslovnica nije radila, sem na samom aerodromu... Hvala svima!
 11. Drugar stranac nam je kupovao karte online, i pogresno je zapisao jedno prezime: Babich, umesto Babic. Da li je neko imao iskustvo sa tim, da li postoji mogucnost da putnik bude primljen sa ovom greskom? Pokusali smo promenu imena, ali mentoli iz Air Serbia nemaju online servis za to, nego moze preko telefona, gde traze da se diktira broj kreditne kartice, sve sa sigurnosnim kodom, WTF??? S druge strane, kazu da ce na aerodromu "mozda" moci da se promeni, ali da mora da se dodje 4 sata ranije... Molim vas odgovorite brzo, let je u ranu zoru...Hvala!