geravodeli

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

  Never

About geravodeli

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.geravodeli.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. geravodeli

  Putospektiva

  Indijanac, hvala na komentaru. Ta jedna sa Putospektive sam ja, ova druga nema konkretne veze sa Putospektivom osim što voli da dolazi i sluša, a i podržava dešavanje . No, u svakom slučaju, drago mi je da čujem da neko i dalje sluša radio .
 2. geravodeli

  Promena imena udruženja

  Ja ću još jednom probati da pitam, a onda odustajem. Putopisni online-časopis. Gde ga mogu videti?
 3. geravodeli

  Promena imena udruženja

  Ne bih se upuštala u diskusiju o promeni imena već bih volela da saznam nešto više o vašem putopisnom online-časopisu. Kao što jedared spomenuh, ja na sajt još uvek dolazim tako što kucam "serbiatravelers". To mi je ušlo u prste još iz vremena kada sam češće posećivala forum i sajt te stoga nisam videla razlog da naviku menjam. Je l ćete ugasiti ostale domene? I kako predstaviti vaš klub putnika u odnosu na drugi klub putnika? "Znaš, to je klub putnika, ali nije com i net, nego je org." Možda u nazivu da stavite Klub putnika org?
 4. geravodeli

  Putospektiva

  Idemo ponovo . Nova, sedma Putospektiva. Pričaju Bjuti i Maja i Mili . Svo troje su članovi foruma tako da ih znate već, ne treba im dodatno predstavljanje. Ovde je malo detaljniji opis u čemu će pričati: http://putospektiva.rs/putospektiva-broj-sedam/ Tu je i event na fb: https://www.facebook.com/events/575741932499392/ I ovog puta smo u Rexu, ulaz slobodan, početak u 19h, datum 21.12. Vidimo se
 5. geravodeli

  vikend obilazenje Srbije

  Sjajna ideja. Ja bih želela da više pričamo o Srbiji na Putospektivi, pa kad se vratite sa vaših vikend akcija, javite se da podelite iskustvo i sa drugima . Samo ponesite dobru volju i fotoaparat .
 6. geravodeli

  Jedan lep projekat/blog

  Ne znam za vas, ali ja na ovaj sajt dolazim tako što kucam serbiatravelers.org
 7. geravodeli

  Putospektiva

  Lazare, hvala ti na odgovoru . Ideja je validna, mada u odnosu na mesečno troškove možda ne puno ostvariva. Ovog meseca ćemo morati da naplatimo ulaznice zbog gostovanja, ali je dobra ideja da bedževe svakako podelimo. U stvari, karta će biti obavezna donacija uz koju dobiješ bedž . Baš sam napravila anketu na stranici i više ljudi je glasalo da bi radije da plati ulaznicu koja je donacija nego da samo da donaciju . U svakom slučaju, ko dođe, vidimo se .
 8. geravodeli

  Putospektiva

  O Maja, hvala ti što si se javila. Već sam pomislila da sama sa sobom ovde razgovaram. Rex i ekipa iz rexa je zaista sjajna. Jedva čekam 19. Davor i Maja dolaze sigurno. Sve je ugovoreno. Nadam se da se vidimo .
 9. geravodeli

  Putospektiva

  Društvo, kako je bilo na livadarenju? Hajde ako neko bude želeo (osim Bjutija ) da priča malo, javite se za decembar. Mislim da će datum biti 21.12. pa da uvodna priča bude malo o tome i o Grzi. Na petoj Putospektivi ste propustili Branimirovo sjajno predavanje o Mjanmaru. Dečko je fenomelan, ja sam zaista oduševljena. A tek fotke i film... Kaže da je u svakom gradu tražio najbolje mesto za izlazak i zalazak sunca. Publika je zvučno reagovala na svaku fotografiju. Ovog puta smo se družili u Rexu i tehnički je zaista veliki napredak. Imaju ogromno platno, pa se fotke vide fenomenalno, dobro ozvučenje, super osvetljenje. Imali smo čak i dvosed i lampu, za bolji ugođaj . Branimir nam je na kraju pustio i njegov dokumentarni film "Myanmar Diary" koji je trajao 19 minuta. Stvarno je izazvao predivne emocije kod svih. Oduševljena sam i čovekom i njegovim nastupom, zaista . Prvo predavanje nam je malo bilo promašaj jer je čovek došao da promoviše sebe, svoju školu tanga i turu po južnoj Americi. Naravno, to nismo znali i na kraju je bilo malo neprijatno, ali kako svakog dana učimo tako ćemo znati za ubuduće . Sreća pa ljude koji dolaze na Putospektivu to ne interesuje, tako da su manje-više svi bili zatečeni i iznenađeni jer se čovek nimalo nije uklapao u priču. No, Branimir je zasenio sve nakon toga, da smo brzo zaboravili to prvo predavanje . Što se tiče sledećeg, u novembru, dolazi nam Davor Rostuhar iz Hrvatske. Pretpostavljam da znate ko je on. Evo napisala i najavu, pa možete i da pročitate. http://putospektiva.rs/davor-rostuhar-u-beogradu/ Sve piše, ali da vas pitam i ovde. Imate li konkretnu ideju kako bi mogli da skupimo novac da ne bi naplaćivali ulaz? Svi predlozi su dobrodošli . Vidimo se 19.11. a onda i 21.12. u Rexu . Pozdrav.
 10. geravodeli

  Putospektiva

  Važi, nije loša ideja. Evo sad mogu da podelim najavu za sledeću Putospektivu koja će se desiti 19. oktobra . http://putospektiva.rs/putospektiva-broj-pet/ Vidimo se .
 11. geravodeli

  Zarada preko interneta

  Evo gledam baš ovaj lyoness. Je l neko već koristio? Koja je fora sa povraćajem i kakva je procedura pri kupovini?
 12. geravodeli

  Predlog za novu godinu

  Ja bih izbegla Šri Lanku za doček nove godine jer je PREPUNO. Gužve su ogromne, ali se smanje već 3 dana nakon proslave. Naravno, ako volite gužvu, to je onda pravo mesto za vas .
 13. geravodeli

  Jurotrip 2013

  Pozdrav drugari Neko već prati, neko ne, pa da sa svima podelim. Putujemo Evropom, ovog puta bez dece . Idemo kolima do Hamburga preko Bratislave, Praga i Hanovera, a onda nazad svraćamo u Passau, Beč i Budimpeštu. Put traje 10 dana i prelazimo 3900km. Ako vam zvuči interesantno, prva dva dana su napisana, a ostali slede . Prvi dan, kako smo planirali Prag, a zavrišili u Budimpešti: http://www.geravodeli.com/wp/?p=1110 Drugi dan, "parents gone wild" petak veče u Pragu: http://www.geravodeli.com/wp/?p=1135 To be continued...
 14. geravodeli

  Odlični putopisi...

  Vau, kakvo otkriće . Sjajno, hvala .
 15. geravodeli

  Blog i putopis: Nenadove avanture

  Sjajno . Muzika sa Arabic mood radia koji svirucka u pozadini se savšeno uklopila sa tekstovima Jasno, kratko i zanimljivo napisano. Samo napred, piši još, ja ću sigurno čitati .