Sign in to follow this  
Followers 0

Vodič do plaže u Atini: Pireus

2 posts in this topic

Zamolite li meštane da vam kažu koja je dobra plaža u Atini, čućete tiradu o tome kako plaže u gradu ništa ne valjaju, kako su sasvim nepodnošljive i kako se oni tamo ni mrtvi ne bi kupali. Potom sledi  dugotrajno objašnjenje kako da stignete do neke plaže koja „nije dobra, ali može da prođe“, a što podrazumeva makar dva i po sata gradskim prevozom u jednom smeru. Na pola tog objašnjenja već ste zauvek odustali od odlaska na plažu. Ne očajavajte! Klub putnika vam donosi kratko i jasno uputstvo kako da stignete do plaže u Atini.1. Zelenom linijom metroa idete do stanice Faliro. Izađete i krenete ka stadionu Olimpijakosa (prepoznaćete ga po crvenoj metalnoj konstrukciji) i siđete stepenicama tako da vam stadion ostane sa desne strane. Nastavite pravo pored stare raspadnute fabrike konaca.2. Prođete pored fabrike i nastavite istom ulicom sve dok ne ugledate ovo:Umesto da nastavite glavnim putem, skrenete levo (pored ovog plavog grafita), kroz nekakav parking koji se nalazi ispod puta, a zatim...

Pročitajte Vodič do plaže u Atini: Pireus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zamolite li meštane da vam kažu koja je dobra plaža u Atini, čućete tiradu o tome kako plaže u gradu ništa ne valjaju, kako su sasvim nepodnošljive i kako se oni tamo ni mrtvi ne bi kupali.

Pocetak price me odmah asocirao na boravak u Istanbulu i trazenje plaze tamo.Sve preslikano! :laugh:

Ali smo ja i devojka uspeli da iskopamo nesto ("podnosljivo").Steta sto sam zaboravio put kako doci do tamo (davno je to bilo,pre skoro 10 godina).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0