Followers 0

Vodič do plaže u Atini: Pireus

2 posts in this topic

Zamolite li meštane da vam kažu koja je dobra plaža u Atini, čućete tiradu o tome kako plaže u gradu ništa ne valjaju, kako su sasvim nepodnošljive i kako se oni tamo ni mrtvi ne bi kupali. Potom sledi  dugotrajno objašnjenje kako da stignete do neke plaže koja „nije dobra, ali može da prođe“, a što podrazumeva makar dva i po sata gradskim prevozom u jednom smeru. Na pola tog objašnjenja već ste zauvek odustali od odlaska na plažu. Ne očajavajte! Klub putnika vam donosi kratko i jasno uputstvo kako da stignete do plaže u Atini.1. Zelenom linijom metroa idete do stanice Faliro. Izađete i krenete ka stadionu Olimpijakosa (prepoznaćete ga po crvenoj metalnoj konstrukciji) i siđete stepenicama tako da vam stadion ostane sa desne strane. Nastavite pravo pored stare raspadnute fabrike konaca.2. Prođete pored fabrike i nastavite istom ulicom sve dok ne ugledate ovo:Umesto da nastavite glavnim putem, skrenete levo (pored ovog plavog grafita), kroz nekakav parking koji se nalazi ispod puta, a zatim...

Pročitajte Vodič do plaže u Atini: Pireus

Zamolite li meštane da vam kažu koja je dobra plaža u Atini, čućete tiradu o tome kako plaže u gradu ništa ne valjaju, kako su sasvim nepodnošljive i kako se oni tamo ni mrtvi ne bi kupali.

Pocetak price me odmah asocirao na boravak u Istanbulu i trazenje plaze tamo.Sve preslikano! :laugh:

Ali smo ja i devojka uspeli da iskopamo nesto ("podnosljivo").Steta sto sam zaboravio put kako doci do tamo (davno je to bilo,pre skoro 10 godina).