lets_go

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About lets_go

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

983 profile views
 1. Imao sam 2 dana u nedelji i državne praznike.
 2. Cao. Jesam, tako da sam slobodne dane iskoriscavao za putovanja.
 3. Ovo su izveštaji i putopisi sa mojih putovanja ponajviše iz Kine, Srbije a i ostalih zemalja. Evo koga zanima nek pogleda: https://100putovanja.wordpress.com/ Pozdrav!
 4. Može i studentska za 5000rmb + 770hkd rush service, 6+6 meseci. Ja je danas dobio, nije trebao čak ni lekarski pregled. Nadam se da sam sad miran bar god. dana što se tiče vize.
 5. Da li neko zna moze li se F viza produziti u Pekingu u PSB-u na jos 30 dana i ako moze, koliko puta? Jer 60% ljudi su mi rekli da moze a 40% kazu da ne moze, ne znam vise koga da slusam... I jel isao neko u Vladivostok ili Ulan Bator da pravi vizu, ako jeste, da li daju vize na 6/12 meseci? Vidim da nije skupo aplicirati za vizu u Vladivostoku, a i blizi je Pekingu nego Kuala Lumpur(Peking - Vladivostok 1800km, Peking - Ulan Bator 1900km) i mislim da nam ne trebaju vize za Mongoliju i Rusiju. Pozdrav!
 6. Pozdrav! Procitao sam na brzinu ovih 25 strana, imam nekoliko pitanja. I ako nemam ni diplomu ni sertifikate, imao sam skype intervju sa agentom za posao nastavnika engleskog. Dogovorili smo se za platu i ponudila mi je besplatan smestaj, hranu i teaching training (ovo sve skola obezbedjuje). Sta je teaching training? Da li se moze izdrzati mesec-dva dok se ne dobije plata, jer sam svasta procitao ovde za smestaje koje oni nude... Pitala me je gde bi voleo da radim i da ima u ponudi pozicije u: Hebei,Shijiazhaung,Shandong,Cahngsha. Moze li neko ukratko napisati koji od ovih gradova/provincija