Posted October 21, 2017 Ovo su izveštaji i putopisi sa mojih putovanja ponajviše iz Kine, Srbije a i ostalih zemalja. Evo koga zanima nek pogleda: https://100putovanja.wordpress.com/ Pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2017 cao, lets go, procitala sam neke od putopisa, zanimljivi su i vidi se da si se naputovao. jesi li ticingovao u Kini? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2017 21 hours ago, GerdaBudenbrok said: cao, lets go, procitala sam neke od putopisa, zanimljivi su i vidi se da si se naputovao. jesi li ticingovao u Kini? Cao. Jesam, tako da sam slobodne dane iskoriscavao za putovanja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2017 Koliko si imao slobodnih dana u nedelji? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2017 12 hours ago, noskich said: Koliko si imao slobodnih dana u nedelji? Imao sam 2 dana u nedelji i državne praznike. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites