atr2000

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About atr2000

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Не, заиста не бих одговарао на последњу поруку јер видим са ким имам посла и у ком правцу би расправа ишла а то заиста не треба никоме. Извини Реља. Модераторима саветујем да ову тему строго држе под модерацијом, биће ту свега.
 2. Нажалост неколицина је направила хаос у Сирији и сада испашта сиротиња раја. Што се тиче ове теме, тешко да ћеш у скоријој будућности читати нешто о туристичкој посети, јер нажалост још дуго времена тамо неће бити мира и исто тако могућности да полако и опуштено обиђеш некада прелепу Сирију.
 3. Много је ту ствари нејасно и наравно да се код људи стварају теорије завере. Немам ништа против ових људи али ваљда се од рата у својој држави бежи у прву државу у којој нема рата. Ови несрећни људи прођу десет држава у којима нема рата да би стигли у срце Европе. Мислим да их не треба спречавати да се домогну Немачке, јер ако Немачка жели да их прими то је њихова ствар. Гостопримство које су добили у Србији нису имали нигде на путу до Немачке и на то требамо бити поносни. Наравно да ми је жао ових људи јер они су најмање криви за оно што се дешава у њиховој држави. Поновићу, немам ништа проти
 4. Ако имаш среће на граници нећеш затећи полицајце Аустријанце или Немце јер код њих нећеш моћи проћи са митом и попићеш забрану уласка. Са Мађарима у већини случајева нема проблема.