NixyJungle

Members
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

About NixyJungle

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.instagram.com/nixyjungle/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Traveling, video and photography

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Znam da si bio u Ciudad del Este bez vize. Video sam kod tebe na fb Da li je ista situacija i s one druge strane u Asunsionu? Još bolje bi bilo da se pređe cela zemlja bez vize i da se izađe na drugi kraj kod glavnog grada. Ako je moguće i tamo bez vize, samo kažeš carinicima da si ušao kod Asunsiona, a ne kod Ciuded del Este-a. Zbog toga sam pitao da li može da se uđe kod Asunsiona. Nema veze. Uzeo sam već kartu od Iguacu vodopada do Salte u Argentini. Preleteću Paragvaj. Možda nekom drugom prilikom.
 2. Hvala za savete. Nadam se da će i drugima koristiti.
 3. Ne volim ni ja buvljake i uglavnom ih zaobilazim, čak i kad na trip advizor-u pročitam kako je neki market unique i treba da se ode. Ne bih ni išao na pijacu. Imaju valjda neki centralni gradski trg ili tako nešto. U svakom slučaju, tu je i Foz do Iguacu na brazilskoj strani kao back up plan. Hvala na odgovorima.
 4. Hvala za info. Verujem na reč da grad nije ništa posebno, ali kad sam već tu da bacim oko na Paragvaj
 5. Svakako već idem tamo, pa zašto da ne svratim. Ionako ne idem u Paragvaj jer me mrzi da idem u Rim ili Beč da vadim vizu od 65$ (plus troškovi oko 200 evra) da bih video jedno veliko ništa Kad sam već tu bar da bacim pogled na Paragvaj.
 6. Jel imaš možda informaciju da li može i sa druge strane kod Asunsiona da se uđe na jedan dan?
 7. Može da se ode u Ciudad del Este na jedan dan. Čuo sam od par ljudi ovu informaciju. Ne znam da li beše zadržavaju pasoš pa ti vrate kasnije ili negde upišu kad si ušao ili ništa od navedenog, ali svakako može da se ode na jedan dan. Da li neko zna da li je slična situacija na drugoj strani kod glavnog grada? Da li tamo može da se uđe na jedan dan?
 8. Izvinjavam se jer oživljavam temu staru 8 godina. Da li imate informaciju o vađenju vize za Paragvaj u Beču ili Rimu? Da li je neko vadio vizu u skorije vreme? Ovde https://www.klubputnika.org/servis/vize/latinska-amerika/3025-paragvaj ima nekih smernica, ali ne piše nigde kojim danima može da se podnese zahtev za vizu, koliko dana traje obrada. Neke ambasad imaju čudno radno vreme, recimo ponedeljkom, sredom i petkom, pa da znam kako da ovo uklopim zbog letova iz Niša za Rim ili Beč. Svakako ću posetiti Ciudad del Este na granici sa Brazilom i Argentinom. Videću da li se isplati cim
 9. Sa američkom vizom u pasošu možemo u još 5 latinoameričkih zemalja, a za par azijskih zemalja treba samo e-visa, tako da je mnogo više od gore navedene cifre. Ne znam kakva je situacija ko ima Britansku vizu. Da li može i na britanske teritorije, raznorazna ostrva i sl. ili ne.
 10. Pričao sam malo o poslovima u Kini na Radiju Beograd 1 u emisiji Talasanje 8.9.2017. Ima dva audio fajla, prvi je za celu emisiju, drugi samo deo gde ja govorim. Nije mnogo, dali su mi 5 minuta, ali sam uspeo da ukratko prenesem neko svoje iskustvo. Iako je intervju bio preko telefona, imao sam neverovatnu tremu, skroz sam se pogubio i jedva disao. Ne zamerite na zamuckivanju Btw. ne znam kako da sklonim ovu ogromnu sliku sa audio fajla
 11. Strahinja, koliko puta sam ti rekao da nisam obišao ceo svet autostopom već Evropu, Aziju i malo Ameriku Suvišna su ti pitanja Tales kad i ti sam znaš ko su prekaljeni autostoperi iz Srbije
 12. Zato i pitam jer nigde ne piše A kad nigde ne piše, može biti i jedno i drugo.
 13. Sa sajta ministarstva: Malo me buni ovaj deo koji sam boldirao. Nigde ne piše da li može da se uradi visa-run i da viza ponovo važi novih 30 dana. Po nekom pravili bi trebalo da je tako, ali nikad se ne zna. Npr. za Rusiju je tako, visa-run i istog dana možeš da se vratiš u zemlju. Hvala.
 14. Da li ovo i dalje važi? Čitao sam na nekom stranom forumu i strancima uglavnom ne treba pozivno pismo za vađenje Tadžikistanske vize u Almatiju. Preko neke Tadžikistanske agencije su mi naravno rekli da treba pozivno pismo za građane Srbije. Da li su mi rekli da treba da bi zaradili 45$ ili stvarno treba, nisam siguran Da li je neko skoro vadio Tadžikistansku vizu u Almatiju i ima svežu infromaciju? Hvala.
 15. Na bulevaru Nemanjića ima većih stambenih blokova sa parkingom ispred zgrade. Dosta je sigurnije tu parkirati nego po nekim manjim i tesnim ulicama u centru. Celom dužinom bulevara Nemanjića parkiraj gde god na parkingu kod visokih zgrada i ne brini. Ako se ipak nešto desi autu, nemoj mene da kriviš Ja samo dajem predlog. Ja tu živim i auto mi je stajao mesecima na parkingu dok sam putovao i ništa mu se nije desilo Sa bulevara ne moraš čak ni taksijem na aerodrom već možeš i autobusom 34a koji staje odmah preko reke (kod pešačkog mosta) u Knjaževačkoj ulici.