MarijanaLotar

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About MarijanaLotar

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Boraviti znaci da ste na in patient odelenju, we morate da budete na out patient outpatient hospital nije to turisticka viza, do je namenska ima takvih viza i za indiju, iran, kinu, jeste da se zove medical turizm, ali je viza za tu namenu ne turisticka. isto za penzose i ljude iznad 50 godina, oni provode vreme u THA, ali ne na turstickoj vizi
 2. @budva U pravu je Noskich da ne bi trebalo nista unapred da rezervisete, nema smisla. Trece nema vize za 6 meseci turisticke za tajland, ta multrientry visa nije za vas i za vas slucaj, imate dve opcije, ako ste stariji od 50 godina, ( zar niste vi ona osoba sto je isla u Avganistan?) i ako ste bolesni je druga, i zelite da idete u Tajland na lecenje ili terminalnu negu, ja mogu ovde dva bloka sam od privatne/public tj univerzitetske gerantoloske klinike, mogu da vam pitam za cene, smestaj je od 5000 do 15 000 THB mesecno, da biras, ali nije na moru, ako ste za cimnite me
 3. Ja bih volela da saznam ko su ti stranci po selima Kambodze? Upoznala sam u redu za vizu, Tajlandska ambasada, Holanđanina koji se bavi uzgojom šečerne trske u Tajlandu. Ima 3 čerke. E sada pošto je poljoprivreda Tajlanda dominantna i monopolistička, baš me interesuje vrsta biznisa kojim se neko bavi u Kambodzi na selu?
 4. ne znaš realno stanje, ne trolaj i ne izvlači iz konteksta. Ljudi koji su čistači/čistačice, kućne pomočnice, žive u gated community naseljima. Realnost tu tvoju da ti neko čisti za 100 THB nisam još videla. A prošla sam dosta toga u Jugoistočnoj Aziji.
 5. @mixy123 nisu samo naši takvi, ima jako puno majmuna koji sam prate čopor, problem je što zapadnjaci odu zarad razonode da upoznaju svet, dok mi odemo za novcem, upravo se vratili iz Šangaja, išli proputovanje od hong konga ka njemu, to je jedan šarenoliki svet ko želi da provede deo svog zivota tamo radeci i praveci novac, a ne zeli da izgugla, taj nikada nece ni otici ili ce se vratiti posle 15 dana.
 6. oko 300 do 500 bahta po danu, u hotelima ide i do 1000 thb
 7. Da li vi to izmišljate i govorite napamet? Singapur je ove godine zabranio bilo kome ko nije rezident ili državljanin singapura učestvuje na njihovoj LGBT paradi, Singapur ima na čelo neoliberalnog diktatora gde svako ko mu se suprostavi završi u zatvoru po 10 godina, ili u skorije vreme proganja social media komentatore. https://www.theguardian.com/us-news/2017/mar/25/singapore-teen-blogger-who-criticised-government-wins-asylum-in-us Pa preselili su se Kinezi i u Mjanmar i u Srbiju, i u Australiju, Afriku, Brazil, koja je vaša poenta? mislite da ih više ima u okolnim zemljama nego
 8. Da li se vi šalite sa ovim prikazom Laosa? Čoveče, da li vi živite i radite možda u Laosu? Da li znate ko je na vlasti, i kako je teško otvoriti biznis a da te socijalistička para vlada ne repne po džepu. Kopuptivan sistem koji služi samo vladajućoj klasi. Sev Koreja je bolja od Laosa, ali ono bukvalno. Jeste lepo je za običi, posetiti, divan duh kolonijalozma, ali jezivo mesto. Laošani su divni ljudi, ali grcaju u kriminalu i problemima. Neuređena zemlja totalno, kao mala Afrika u srcu Jugoistočne Azije.
 9. pozdrav, pronasla sam sajt, ali ovo je u vezi trazenja posla koji nisu za ucenje. @PetraPetric iskucajte u guglu jobsDB to je najbolji za aziju sajt za sve ( molim vas ne znam da li je ovo za ucitelje, tema je zivot i rad u kini, kakav zivot i kakav rad se ne precizia= http://hk.jobsdb.com/hk/job-location/macau/1
 10. Da li znate koliko je to dovoljno za pristojan život i da se uštedi?
 11. @PetraPetric otišao je na izlet u Kinu, a tamo je sve bukvalno blokirano, kada se vrati u HK ti javim i postavljam sve.
 12. kolika joj je plata? rekla je da će pričati a ništa ne pomenu. ova pa tvrdi da svako mora da očekuje od 20 do 25 dolara na sat! malo je debilka, jer je očekivala ad zagađenje ne utiče na život.
 13. Izvini loše si me razumela, ja ti verujem. Odnosilo se ovo za Vijetnam. Nisam još uvek stigla da pogledam onog lika.
 14. Lotar je muževljevo prezime, tek sada vidim na koga insinuirate, postoji i ime Peder u aziji a ne znaci isto to, da muž vam je iz Švajcarske, ja pročitala Švedska.
 15. @Dodik ja nisam učitelj, bavim se privatnim poslom, verujte mi da je to jedan moderan i lep grad, široki bulevari i ulice. Prepun sadržaja na blizini do mora, htea sam i ja da zaposlim svoju rodbinu u tim školama, verujte mi da jedini dobri usovi oko uslova rada, smeštaja, vize i dozvole samo dobri u državnim ustanovima i univerzitetima, nažalost mislim da to vamam nije dostupno, ali svakako ne držite me za reč. pogledajte sami i pokušajte. Vi ste sa suprugom i decom u Vijetnamu? možda čak i nije loše da pokušate sportske centre u HSM. @Snezana_011 ili @Snezana011 je jako lepo obrazl