vladarr

Members
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

About vladarr

 • Rank
  putnik srednjeprugaš
 • Birthday 11/12/1967

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kraljevo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Samo da se pohvalim ishodom mog slučaja. Jutros sam poslao mail na customer.service@easyjet.com i nakon sat vremena mi je stigao odgovor da jeime ispravljeno i problem rešen. I to sve bez ikakve nadoknade. Neopsredno nakon toga mi je stigao mail sa ispravnim podacima o putncima kao potvrda da je to i zaista završeno. Svaka čast za Easyjet!
 2. Hvala, tako sam i mislio, da pozovem neki broj iz okruženja. Da li su tebi naplatili 45e i da li je bila povratna karta u pitanju? I to je na kraju krajeva manje nego nova karta ili zvanični troškovi promene imena!
 3. Ima li ko iskustva sa call centrom Easyjeta? Preskočio sam jedno slovo u imenu putnika pa pokušavam da ih umilostivim da mi ne naplate change name fee. Na mail mi još nisu odgovorili a na brojeve call centra (+44 330 365 5454) kao i deska na beogradskom aerodromu (011 209 4863) se niko ne javlja!
 4. Ne znam koliko imaš vremena za Milano do leta za Barselonu? Čak i da ne odeš do Milana, Bergamo je dovoljno vredan da ga obidješ, pola dana ili jedan ceo bi bilo dovoljno. A i imaš jeftin i frekventan gradski prevoz na relaciji aerodrom-grad.
 5. Otkazivanja uvek ima ali ne mislim da je ovaj sneg dovoljno jak razlog za neko masovnije otkazivanje letova, bar ne za sada. Što se tiće Budimpešte, izgleda da su imali neki gadan problem sa strujom, ceo aerodrom i svi avioni su stajali gotovo 24h! Od jutros se sve vraća u normalu ali izgleda da je bio gadan haos. Čućemo već očevidce, ne može ni jedan dogadjaj da prodje bez forumaša.
 6. Ako plaćaju kartu onda imaju pravo na prtljag kao i odrasli. Za decu mladju od dve godine, koja ne plaćaju kartu i nemaju svoje sedište, mogu samo kolica. Na tu nadoknadu od 6e i misle , dakle više neće biti kartica sa kojima nema nikakvih troškova već će svi plaćati 6e.
 7. Može pegla Dozvoljeno je 100ml po bočici ili tubi, dakle koliko takvih bočica uguraš u onu jednu kesicu to je to. E sad nisam nikada imao više tih kesica po jednom komadu ručnog prtljaga pa ne znam da li je i to dozvoljeno. Srećan put!
 8. vladarr

  Karaula

  Nakon utrošenih 2,5 sekunde na search google reče:
 9. Imala je ručni prtljag plus knjigu i rolnu sa nekakvim papirima(poster ili sl.) koji nisu mogi da stanu u torbu http://www.dailymail.co.uk/news/article-2226185/Ryanair-order-Spanish-police-remove-woman-flight-wrong-type-hand-luggage.html
 10. Jeste šupa , odnosno više kao našminkana fabrička hala ili hangar, ali zvanično zaista postoje dva terminala odnosno hangara Oni su jedan uz drugi i jasno obeleženi tako da je gotovo svejedno koji je u pitanju. Rekao bih da će aerodrom u Ladjevcima izgledati slično i nemam ništa protiv toga, po meni je to sasvim dovoljno. Samo da jednom proradi!
 11. Da to im je bezveze mada imaju neke akcijske kataloge sa cenama pa koga zanima... Kada si već tu, vidim da letiš otprilike kada i mi (09-13. 06.) a pretpostavljam da ćeš kolima čim kupuješ tv. Gde ostavljaš auto? Mi smo odabrali ovaj privatni parking : http://www.ferihegyparkolo.com/en/information. Povoljan je , šest dana 4900 forinti sa transferom do aerodroma. Imaš li ti neka iskustva ili bolji predlog?
 12. Imaš pored samog aerodroma ovaj tržni centar: http://www.mcferihegy.hu/?mmenu=0 a u njemu veliki Euronics :http://www.euronics.hu/. Pogledaj po sajtu, možda kod njih nadješ TV.
 13. U stvari postoji i fizički, jer ti dobiješ komad plastike sa neophodnim podacima koji je u obliku kartice ali on to nije. Veoma prosto:-)
 14. Kakvo pitanje takav odgovor i poradi malo na kontroli besa, živeli
 15. Uh hvala ti, laknulo mi je sada.