fox

Members
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

About fox

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Продајем South American Handbook са следећеим земљама Аргентине Боливије Колумбије Еквадора Галапагоса Парагваја Перуа Уругваја Венецуеле и Гвајане... Преко 1700 страница. Јако повољно..
 2. Продајем Лонли ПланетМОСКВА, нов новцат само отпакован из фолије, цена јако повољна
 3. Ја планирам крајем јула да идем стопом до Барселоне а одатле некако да узмем неки авион до Тенерифа, за авионске карте бих имао у најбољем случају око 150 евра па ме интересује јел изводљиво да се какав авион ухвати за те паре?Или можда боље неки трајект или нешто слично...слабо се разумем у те превозе јел свуда идем стопом...Тамо на острвима би камповао на дивље и путовао стопом...храну бих само оно основно узео...типа пиранач би кувао и слично, не бих се разбацивао ресторанима. Да ли мислите да са неких још додатних 100 евра могу бити доле десетак дана а потом се вратити у шпанију?
 4. Ако већ у Русији можемо да будемо месец дана без визе и ако би рецимо 20 ог дана боравка у Русији отишао из ње у Монголију и тамо боравио 7 дана, да ли се при поновном улусаку у Русију рачуна преосталих 10 дана ( јер нисам био у њој већ у Монголији) или једноставно при поновном уласку у Русију добијам право да још месец дана боравим тамо. Мсм јел важи то да изађем из земље и уђем опет и онда ми се рачуна време боравка из почетка тј додатних 30 дана. Или мора да прође неки одређени период када поново могу да уђем у Русију. Надам се да сте скапирали шта хоћу да питам.
 5. fox

  Izrael-Jordan

  Поздрав пишем први пут јер ми је другар уступио профил на кратко. Крајем јула планирао сам са још једним другом да идем у Израел и Јордан и да каучсурфујемо и стопирамо. Били би 20 дана и рендом обилазили регију. . Порчитао сам горе све постове али опет да питам пар ствари. интересује ме који гранични прелази између Израела и Јордана су најпрометнији и најбезбеднији или су сви подједнако безбедни? Да ли са српским пасошем могу прећи у Јордан без неких проблема па се опет назад вратити. Питам зато што знам да има неких зачкољица око пасоша тј да ако уђем у неку земљу не могу се вратити у другу
 6. зна ли неко какав је генерално стоп кроз италију од југа до севера, на хичвикију пише да је солидан, има ли неко искуства из прве руке?
 7. Горионик је мали практичан и лак. Може да стане у ранац и да заузме јако мало простора. Коришћен је свега пар пута чисто ради пробе и исправности стања. Једини разлог продаје јесте тај што имам два таква па ми један дође вишак. Више информација и слика у порукама.
 8. Јао нисам знао за тај код Илиџе, на сликама делује генијално. Утефтерићу и овај!
 9. пошаљи баш ме занима шта је и да ли ће ови наци модератори избрисати
 10. Јел био неко јел обилазио она језера, јел захтевно доћи до њих, јел хладно да се ноћи и кампује сада почетком маја?
 11. хоћу да направим списак тих мостова и њихових локација, јер сам видео да баш има мало информација о њима, иако поједини чак и они мање популарни имају изузетне градитељске па и културне карактеристике. Планирам да кренем и да их обилазим, аутостопом вероватно па ће ми она бити може се рећи као одредишта. Ал генерално волим мостове из тог периода и увек ме заинтригирају када крочим на неки од њих, не знам зашто.
 12. браво људи баш ми требају ове инф