Ognjen161

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Ognjen161

 • Rank
  novajlija
 1. Ne treba ti nikakav nalog na portalu e-uprave, samo idi na ovaj link https://ezakazivanjepcr.euprava.gov.rs/ , izaberi ustanovu u kojoj želiš da odradiš testiranje, zatim datum i termin, unesi svoje podatke (ime i prezime, jmbg, e-mail i broj telefona) i dobijaš mejlom potvrdu u roku od 2-3 minuta.
 2. Zavod za biocide na Čukarici radi i nedeljom (07-15h), rezultate ćeš dobiti uveče ili u toku noći na mail. Najbolje je da zakažeš termin na portalu eUprave, potrebno je 2 minuta.
 3. Let mi je otkazan preksinoć, juče sam aplicirao za povraćaj sredstava u vidu tih njihovih kredita, što su kroz par sati i ispoštovali. Vidim da je većina novih Wizzair ruta iz Beograda ( Barcelona, Lisabon, Turku...) ponovo zatvorena.
 4. Hvala na ekspresnom odgovoru, Pa da, tako nešto i sam očekujem ali što kažeš, ovo sa flex-om je najbolja opcija. Veliki pozdrav.
 5. Pozdrav svima, Vidim da je Wizzair omogućio kupovinu karata za Barcelonu iz Beograda od kraja marta. Moje pitanje je da li će kompanija refundirati troškove ukoliko zabrana ulaska u Španiju za državljane Rep. Srbije (trenutno na snazi do 31. januara, verovatno će se prolongirati), bude na snazi i u predviđenim terminima letova? Unapred hvala,
 6. Vidi da li ti odgovaraju neke kombinacije presedanja Bg - Nemačka Wizz-om pa iz Nemačke do Jermenije / Gruzije. Kad spominješ Budimpeštu, proveri Flixbus iz Bg-a, znam da je ranije bilo 4-5 polazaka dnevno za 20e, jedan je u Budimpeštu dolazio baš rano ujutru, možda ti to bude i najpovoljnija opcija.
 7. Upravo su me obavestili da je let otkazan, hvala u svakom slučaju na odgovorima.
 8. Pozdrav svima, pratim forum već neko vreme ali sam danas odlučio da se registrujem zbog problema koji imam. Naime, usled situacije sa ovim virusom pre više od 20 dana otkazan mi je let do Španije preko Wizzair-a (27.04) ali mi povratni let (02.05) još uvek nije otkazan. Što se tiče ovog prvog, za dva dana su mi na nalog dodali 120% novca koje mogu da iskoristim u naredne 2 godine ali me brine što još uvek nije otkazan povratni let. Verujem da će i taj povratni biti otkazan uskoro ali u slučaju da ne bude, da li neko zna koje su mi opcije na raspolaganju?