kokilius laval

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

  Never

About kokilius laval

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. samo da kazem da imam 4 malezijske vize u pasoshu i da sam svaki put bio zaustavljen na granici a ulazio sam i kopnom i avionom,,,razlog je taj jer oni nemaju srb kod i ne mogu da ocitaju nash novi pasosh, mozda ce se to promeniti ali za sada im na monitoru pokazuje da ta zemlja srbija ne postojimmeto zato je problem,,,,ali se posle kratke procedure koja moze biti neprijatna ipak puste u zemlju:)
 2. Ako nije kasno da kazem da su meni bili oduzeli pasosh na thaiju zbog saobracajnog udesa u kome na srecu niko nije bio teshko povredjen,,,,da skratim prichu najlaksa i najbezbolnija opcija je da dash neki euro policajcu koji ti drzi pasosh jer zbog toga ti i nije vracen:) to je moje iskustvo:)
 3. malezija je krsh, mozemo da je hvalimo ali fakat je da je krsh zemlja:))
 4. ako u istanbulu nema piva ne znam gde ga ima:))
 5. ajte sa nama, nas je osam ludih glava 4 mushkih 4 devojackih, samo sto mi idemo i u vijetnam i u kinu i maleziju i thailand bogami....neki se vracaju posle mesec dana tj 30 novembra a ovi malo ludji ostaju do januara na indoneziji...oshte??? jeli cvrle?
 6. dobro ne moze da se udje:)))) a sta je sa novim poljskim pashoshem,,,nisam ga video,,,kakav je,,,jel bolji od nasheg?
 7. od papira za kuce preko grane ti treba potvrda da je zdrav koju mozesh dobiti kod svakog veterinara...ja sam imao dobermana koji je putovao preko grane samnom a sada imam papagaja kakadu koji takodje putuje samnom preko grane:)
 8. evo ovako....singapur je dosta skup,,mozda i najskuplji grad u indokini pored hong konga...1 meal up to 5 usd...a za te pare jedesh 2 dana u bangkoku pa ti sad vidi razliku...drugo nema tamo nishta sem dobrog shopinga...bolje bezi u kuala lumpur:)) ili jakartu
 9. moze da se udje:)) imamo najlepshe pasoshe sada u evropi...a jeste videli urezanu celu nashu himnu boze pravde na toj debeloj prvoj strani o kojoj pricate:)
 10. ja sam do zagreba stigao stopom bez jednog dinara u dzepu:))))))))....a mogao sam isto to i do milana:))..a siguran sam i dalje:))
 11. Kao da ima 50 firmi za proizvodnju putnickih aviona
 12. Lete pajperima i zmajevima, hehhehe pa zna se cime se leti interkont.!
 13. To nije tacno..svi koji voze do lokaliteta dele vodu besplatno po busevima
 14. Nema osiguranja...ako hocesh cisto zbog sebe same! To zavisi od medjudrzavnog zdravstvenog reciprociteta a mislim da je Mak na povlascenoj listi...
 15. Ja ishao u julu-avgustu..moze da se prezivi...suvo je pa ne shkodi..povratni charter bg-kairo bio oko 160 eura