ttodor

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

About ttodor

 • Rank
  putnik-pripravnik
 • Birthday 11/07/1987

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Podrav,zanima me koja je najbolja i najeftinija opcija do Lisabona ? Nije bitno da je iz Beograda,mogu i gradovi iz okruzenja.Trazim polazak za 03.01.2016 , a vratio bih se oko 16-17og januara.Nasao sam vartijantu wizz-erom iz Budimpeste za 145e povratna karta,pa me zanima ima li neko još neki predlog mozda-varijantu,možda nešto bolje ?
 2. ttodor

  stokholm

  Da li se isplati kupovina Stockholm Card ?
 3. ttodor

  stokholm

  Jel išao neko na krstarenje do Turku-a ?
 4. Preko wizza vidim da ima tek u junu iz Budimpeste za Turku,a Ryan ima stalno...Ja planiram u februaru-martu da idem..
 5. Video sam to odmah,izgleda mi to kao i jedina opcija...Bas je nekako nedostupna ta Finska..
 6. Da li je neko putovao mozda do ovog grada ? Koja kombinacija prevoza je najbolja i NAJJEFTINIJA po vama ?
 7. Da li Beograd-Skoplje(poseta i Ohrida),zatim iz Skoplja za Sofiju(vozom iz Skoplja do Niša,pa odatle sačekati voz iz Beograda što ide za Sofiju,mislim da sada samo nocni ide nesto oko 22h),zatim Sofija-Istanbul,i iz Istanbula za Bukurest, a iz Bukurešta za Beograd(uz ako je moguce posetu Brašovu,Sibiu) i Temišvaru Još neko mozda ako je probao slicnu rutu neki predlog...
 8. Zna li iko je li moguce iz Istanbula vozom do Bukuresta ?
 9. Kako sada zbog tih silnih radova na zeleznicama iz Bukuresta do Beograda sa vazecim balkanflexipasom ?
 10. Ima li neko iskustva sa autobuskim prevoznicima Skoplje-Ohrid ? koji su najeftiniji,koliko je povratna karta ?
 11. http://www.zeleznicesrbije.com/system/sr-latin/home/newsplus/viewsingle/_params/newsplus_news_id/36481.html Petak, 20. Jul 2012. Zbog radova na prugama Rumunskih železnica međunarodni voz koji polazi iz Beograda za Bukureš u 15 sati i 55 minuta od subote, 21. jula do 9. septembra, neće saobraćati. Putovanje vozom do Temišvara moguće je iz Vršca odakle kompozicije polaze u 7.10 i 18.20 sati. Podsećamo da su u prethodnom periodu "Železnice Srbije" organizovale prevoz putnika ovog međunarodnog voza autobusima iz Beograda do Vršca. Zbog najave radova na rumunskim železnicama u ovom periodu ne
 12. Pozdrav svima,znate li da li za ovaj voz vazi balkan flexipass http://www.seat61.com/Turkey2.htm ? zna li iko ? voz je inace bas dobar,u odnosu na vozove koji klackaju nasim prugama,pre neki dan sam ga video na nasoj stanici i vidim da na jedno od vagona pisu imena gradova u koje svraca a to su : Istanbul,Uzunkopru-Drama-Thessaloniki-Bitoia-Skopje-Beograd-Sarajevo-Mostar.
 13. Sta mislis po tebi ? Kako je najbolje da mi izgleda ruta,od cega krenuti(izuzev Bg-a ),koja je neka naravno najisplativija kombinacija u spoju ove tri drzave,a mozda i Kipra+ ?
 14. Auuu,pa bus ide samo vikendom :-\ bice cimanja
 15. Znaci nece biti neke koristi od balkanflexipass-a ?