Followers 0

Voz Beograd-Bukurešt

291 posts in this topic

Pozdrav društvo, jel ima neko informacije o ovom vozu...

Kad stiže, jel kasni....itd...

Hvala unapred! ;D

Koliko znam neke poplave su potopile prugu u Rumuniji, pa voz ide okolnim putem preko Arada tako da umesto oko pola 6 ujutru stiže u 09:51 po redu vožnje. Nisam siguran da li je to još na snazi ili je vraćeno po starom. Pozovi železničku stanicu i pitaj. Povratna karta je 48 evra.

Jel si siguran? Zvao sam u petak i ništa nisu pomenuli što se toga tiče...

Zovi još jednom i pitaj. Imaju običaj da kažu samo ono što ih pitaš, a da neke bitne stvaru prećutkuju.

Evo malopre sam baš zvao....i kaže fina gospođa:"Da, da gospodine izvesne modifikacije reda vožnje postoje čudi me da Vam nisu ranije to rekli? Gde ste se raspitivali?"

Bože u kakvoj mi zemlji živimo, pa na istom mestu pet puta zovem i oni ništa ne napomenu da voz kasni 2-3 sata....

BTW. hvala RaxCherrych imaš piće za info.... pijjj

može li ovim vozom do Bukurešta jeftinije od 50 evra koliko košta povratna karta . Nešto sam ja kombinovao Beograd-Vršac povratna oko 580 din ...  pitanje može li se u Stamora Moraviti u vozu kupiti karta povratna do Bukurešta i koliko košta .  :yok:

može li ovim vozom do Bukurešta jeftinije od 50 evra koliko košta povratna karta . Nešto sam ja kombinovao Beograd-Vršac povratna oko 580 din ...  pitanje može li se u Stamora Moraviti u vozu kupiti karta povratna do Bukurešta i koliko košta .  :yok:

Povratna karta Stamora Moravita - Bukurešt je 163,08 RON, što je 38,28 EUR, povratna karta Beograd - Vršac je 672 RSD, a povratna karta Beograd - Bukurešt je 48 EUR, što znači da ćeš uštedeti svega 300-400 dinara, a i pitanje je da li postoji menjačnica u Stamori Moraviti, da li voz dovoljnu dugo stoji, da li rumunski kondukter ulazi u Vršcu već (baš sam se bio iznenadio kada mi je pre par dana mađarski kondukter ušao već sa hrvatske strane u Belom Manastiru i karte pregledao pre prve mađarske stanice Magyarboly).

Sto se tice Stamora Moravite, otpisi tu varijantu. Stanica je odvojena od sela jedno kilometar, a i cisto sumnjam da ima menjacnica s obzirom na to kakva je pustara. Rumunski kondukter ulazi u Stamora Moraviti. A voz stoji jedno 10-15 minuta, nista preterano. Nema sanse da se stigne do sela, zameni novac, vrati na stanicu, kupi kartu.... :mah: ode voz!

znaci mora se odrešiti kesa za Bukurešt  :'( , hvala prijatelji za informaciju klanj::

Pa dobro nije cena karte nista preterana, buduci da do Bukuresta ima oko 730 km u jednom pravcu. A povratna je 48 e....

I da doplata za spavaca kola je negde oko 15 evra u Bukurestu!

ok ,  ta spavaća kola ko hoće , ko neće ide u običan vagon jel tako ? Sta vi mislite jer ga je moguće obići za 15-tak sati , toliko imam lufta između vozova , stižem ujutro oko 5.37 povratak u 21:05 . jel znaju da kasne ovi vozovi ?

Imaš vremena za 15 sati da obiđeš Bukurešt. Ja sam u istoj situaciji bio kad sam se vraćao iz Moldavije. Stigao sam oko 6 ujutru a voz za Bg tek uveče u 9. Uzmeš plan grada, ostaviš prtljag na železničkoj i put pod noge. Noge su mi se rašrafile od špartanja.  :LOLLL: 10 sati će biti dovoljno! Inače karta za gradski prevoz važi u svim oblicima transporta tipa: busevi, trole, metro, trolejbusi. Košta 1 lei.

Ja sam sve prošo, neke stvari i po dva puta!

Voz će verovatno da ti kasni u dolasku u Bukurešt! I vreme polaska iz Bukurešta za Bg je bilo oko 11.15 uveče a ne kao po redu vožnje u 21.05h, znači odložen za dva sata! Proveri to, barem je tako bilo kad sam ja putovao u Maju!

Svako dobro!

Ima li neka alternativa za put do Temisvara osim ovim vozom za Bukurest? Vremena polaska vozova su bas pravljena tako da Rumunima vise odgovaraju. Voz iz BG polazi u 4 poslepode a u Temisvar stize u 9 uvece pa bih morao da platim nocenje i za dan koji apsolutno nista nisam obisao. U povratku ista prica... Voz krece u 6 ujutru. Prednost ovog voza je to sto je povratna karta 1500din

Znam ima sinobus od Kikinde do Zimbolja u neko fino vreme ali zanima kako jeftino stici iz Beograda do Kikinde i od Zimbolja do Temisvara. Gea mi je preskupa. Ima li neko neki savet?  :yok:

izgleda da je taj voz jedina opcija. I ja isto želim posetiti Temišvar ali je veza očajna  :cryy: . ja sam za to da se krene rano ujutro i uveče se vrati nazad . Ako nađes još nekog , možda da se sami organizujemo pa kolima podelimo troškove. moj jedini uslov je da je subota i da je lep sunčani dan  :spot:

Imaš vremena za 15 sati da obiđeš Bukurešt. Ja sam u istoj situaciji bio kad sam se vraćao iz Moldavije. Stigao sam oko 6 ujutru a voz za Bg tek uveče u 9. Uzmeš plan grada, ostaviš prtljag na železničkoj i put pod noge. Noge su mi se rašrafile od špartanja.  :LOLLL: 10 sati će biti dovoljno! Inače karta za gradski prevoz važi u svim oblicima transporta tipa: busevi, trole, metro, trolejbusi. Košta 1 lei.

Ja sam sve prošo, neke stvari i po dva puta!

Voz će verovatno da ti kasni u dolasku u Bukurešt! I vreme polaska iz Bukurešta za Bg je bilo oko 11.15 uveče a ne kao po redu vožnje u 21.05h, znači odložen za dva sata! Proveri to, barem je tako bilo kad sam ja putovao u Maju!

Svako dobro!

Sada su polasci po redu vožnje, jer je sanirana šteta uzrokovana poplavom zbog kojeg je i red vožnje promenjen, međutim za kašnjenja ne znam, na Balkanu se nikad ne zna.

Ja sam u dolasku u Bukurešt kasnio skoro 6 sati! :LOLLL:

Verujem da je sad sve ok!

Išao krajem jula i kasnili smo 140 minuta, ali imali smo nekih problema rekli su nam da je malo falilo da voz iskoči iz šina, pa smo verovatno zato kasnili...

Ja sam u dolasku u Bukurešt kasnio skoro 6 sati! :LOLLL:

Verujem da je sad sve ok!

Kad si išao?

Ja sam išao 04.05.2010.

Predvidjeno vreme dolaska je 05.29 čini mi se. Stigli smo negde oko 11.45h. Odrao sam se od trčanja do moldavskog konzulata sa svim onim torbama!

Ja sam išao 04.05.2010.

Predvidjeno vreme dolaska je 05.29 čini mi se. Stigli smo negde oko 11.45h. Odrao sam se od trčanja do moldavskog konzulata sa svim onim torbama!

Da, tad je još išao okolo, pa je trebao stići nešto par minuta pre 10 (po revidiranom redu vožnje), tako da je kasnio oko 2 sata. Tako da sad iako kasni, trebalo bi da stigne oko 7-8 najkasnije, što je možda i bolje, da se čovek naspava.

Koliko cesto voz ume da kasni u Temisvar i sa kojim zakasnjenjem? Po redu voznje bi trebalo da stigne u 20:55 a u 21:45 mi krece voz za Kluz odakle bih leteo sutradan za Torino. U slucaju da zakasnim zna li neko postoji li bus za Kluz uvece ili jako rano ujutru?

Za Temisvar ne znam, al znam da smo mi letos stigli u Bukurest sa 140 minuta zakasnjenja, al koliko sam cuo imali smo neki problem sa popravljenim sinama, ko zna mozda u Temisvar stize i na vreme