ziggy015

Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

  Never

About ziggy015

 • Rank
  putnik kratkoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Prosle godine sam prvog maja kupila kartu do Dortmunda za kraj juna za 19 Eura, a 19.maja je bila 5 Eura. Tako da sam se pojela, ali ove godine cekam!
 2. Ne zaboravite da je 19.05.godisnjica Wizz-a. Prosle godine su do Dortmunda bile po 5 Evra.
 3. Ja sam putovala sa ogromnim, ali ogromnim rancem i nisam nista platila!
 4. Prvo, problem je dobiti turisticku vizu, a i kada je dobijes nemas pravo da na licu mesta trazis radnu ili permanent vizu.
 5. www.immi.gov.au ides na visas, immigration, refugees, pa visitors i na kraju sponsore visitor visa. Ali sto rece moj prethodnik sa turistickom vizom tamo ne mozes ama bas nista da uradis!
 6. Ima tamo na sajtu ambasade jedna varijanta, mozda, ali mozda bi mogao da probas, ali moras pitati u ambasadi. To je varijanta da oni tamo uplate tzv.security bond iliti depozit. On moze da iznosi od 5ooo-15000 dolara, pa koliko im oni odrede...taj depozit im vracaju kada ti napustis Au.
 7. I ja mislim da ces tesko dobiti vizu. Primer moje koleginice:radi u skoli, brat koji zivi u Australiji poziva je na svadbu. Nikada nije bila kod njega. Ima troje maloletne dece i muza i u ambasadi joj odmah kazu da moze da dobije vizu, ali pod uslovom da bar jedno dete ostane ovde! A inace, moja mama je penzioner, ovde ostavlja bolesnog muza, prvi put ide kod sestre, oni je finansiraju kompletno i opet je cekala 10 dana na vizu samo zato sto zivi u Srbiji iako ima poljsko drzavljanstvo. Inace, Poljaci koji zive u Poljskoj dobiju vizu za 2 sata bez ikakvih problema i detaljisanja. Problem je "s
 8. Trazice ti poslednje tri uplate u banci. Kod koga putujes, da li taj gde ides moze da garantuje finansijski za tebe ako nije bliska rodbina,,,? Sve pise na www.immi.gov.au Moja majka sutra leti za Au. Ona je poljski drzavljanin, ide kod sestre prvi put, ima 60 godina, on line je popunila formular, pa su joj ipak trazili izvode iz banke...
 9. Evo sad sam proverila na sajtu Wizz-a da je web check-in moguc i iz Bgd i iz Rima. To je besplatno, a mozes se cekirati i na aerodromu i to kosta 10E na dan putovanja. Proveri i ti na opciji Usefull information!
 10. Bgd-Brisel=2 sata, cena 60E. Brisel-Pariz=1h20min, cena 40E. Ukupno 100E povratna karta. Pa, ima li sta jeftinije i brze?Plus to sto vozom stizes u centar Pariza.
 11. Jedan sat i dvadeset minuta!!!Ekstra udobnim vozom! Thalys, ICE ili sl. Cene zavise od toga koliko unapred se kupuju i krecu se od 19E.