Followers 0

wizzair u beogradu :)

najvise biste voleli da wizz otvori liniju za:   

61 members have voted

1. 1. najvise biste voleli da wizz otvori liniju za:

• Barselonu
      19
    • Pariz
      7
    • London (Luton)
      5
    • Hamburg
      2
    • Madrid
      7
    • Milano (Bergamo)
      3
    • Kiev
      0
    • Eindhoven
      2
    • Brisel
      1
    • Riga
      0
    • Venecija
      0
    • Oslo
      1
    • Palma de Majorka
      1
    • Katovice (Krakov)
      2
    • Gdansk
      0
    • Malmo
      4
    • Rim
      7

342 posts in this topic

evo malo se konkretizuje situacija :)

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2009&mm=12&dd=16&nav_id=398713

mada ne znam kako je sad taksa 15 evra kad se stalno pisalo i pricalo da je 70?!?!  shtrumpf

ja sam dva put u zivotu letele jatom, nemam pojma koliko je, ali ovih 15 evra dobro zvuci. kada uporedim sa aerodromima na koje slece ryan, to mu dodje jedna od nizih taksi.... bilo kako bilo, lepa vest.

mada ne znam kako je sad taksa 15 evra kad se stalno pisalo i pricalo da je 70?!?!

po novinama pisu svasta :) 80eu su meni bile TAKSE do egipta. U te takse spadaju aerodromske, sigurnoste i takse tj naknade za gorivo :) ove za gorivo i jesu najvece ;) znaci od tih 70eu za koje si ti cula oko 30 su bile aerodromske i sigurnosne a ostatak para ide za gorivo ;)

nadamo se liniji beograd - barselona :D

Slobo, vama kad se budete vencali obavezno neko iz Wizza da bude stari svat  pijjj

Moguce je da ce biti Barsa, to im je jedna od osnovnih destinacija, mada sto se mene tice moze i Madrid, pa da mozemo jeftino iz Porta u Srbiju... Vec sam pocela da mastam :)

mada ne znam kako je sad taksa 15 evra kad se stalno pisalo i pricalo da je 70?!?!

po novinama pisu svasta :) 80eu su meni bile TAKSE do egipta. U te takse spadaju aerodromske, sigurnoste i takse tj naknade za gorivo :) ove za gorivo i jesu najvece ;) znaci od tih 70eu za koje si ti cula oko 30 su bile aerodromske i sigurnosne a ostatak para ide za gorivo ;)

nadamo se liniji beograd - barselona :D

znaci, u sustini 80 je (bilo) JATOVSKA TAKSA, a ne aerodromska taksa....

Slobo, vama kad se budete vencali obavezno neko iz Wizza da bude stari svat  pijjj

Moguce je da ce biti Barsa, to im je jedna od osnovnih destinacija, mada sto se mene tice moze i Madrid, pa da mozemo jeftino iz Porta u Srbiju... Vec sam pocela da mastam :)

Joj nestaj mi na muku sa prevozom ;) evo sad za nedelju (19. dec) sam morao da uzmem preko AlItalie za 124eur jer mi je to bila najjeftinija kombinacija (sve sam geldao Temisvar, Budimpestu, Zagreb,...) i samo ovo je kad se sve sabere (prevoz do aerodroma i parking) najprihvatljivije.

Inace nemam vizu tako da cu verovatno biti jedan od prvih koji ce 19. decembar bez vize u Italiju :)

znaci, u sustini 80 je (bilo) JATOVSKA TAKSA, a ne aerodromska taksa....

bas tako - ali to nije samo kod jata - sve kompanije imaju "Airport taxes & fees" u kojima je fuel surcharge najveca stavka ali nasi to uvek prevode ako "aerodromske takse" sto je potpuno netacno jer doplata za gorivo nije aerodromska taksa ;)

germanwings ima dobar prikaz koliko je koja taksa (osim kada su na akciji tada vaze druga pravila ;) )

Joj ne staj mi na muku sa prevozom ;) evo sad za nedelju (19. dec) sam morao da uzmem preko AlItalie za 124eur jer mi je to bila najjeftinija kombinacija (sve sam geldao Temisvar, Budimpestu, Zagreb,...) i samo ovo je kad se sve sabere (prevoz do aerodroma i parking) najprihvatljivije.

Inace nemam vizu tako da cu verovatno biti jedan od prvih koji ce 19. decembar bez vize u Italiju :)

e pa pricaces nam kakav je osecaj bez vize :) a alitalija na kraju nije bankrotirala?

Ja mislim da će, ako budu stacionirali jedan avion u Bg, tim jednim avionom leteti na 2-3 destinacije. U tekstu se pominje nekih 20 letova nedeljno, što bi bilo otprilike to. A glasao za Pariz i Barcelonu  clap.

e pa pricaces nam kakav je osecaj bez vize :) a alitalija na kraju nije bankrotirala :?

Hocu hocu, odma direktno iz Rima ;)

AlItala-ju je preuzela neka njihova privatna kompanijica koja je izgleda povezana sa Berlusconijem  ;D

bas tako - ali to nije samo kod jata - sve kompanije imaju "Airport taxes & fees" u kojima je fuel surcharge najveca stavka ali nasi to uvek prevode ako "aerodromske takse" sto je potpuno netacno jer doplata za gorivo nije aerodromska taksa ;)

germanwings ima dobar prikaz koliko je koja taksa (osim kada su na akciji tada vaze druga pravila ;) )

bezobrazluk :death:

ali sad kad nam dodje wizz, bice nama hej haj bas nas briga, vozamo se na taljiga :)

Jao, ovo je najlepša vest danas, bez obzira što je samo naznaka  :banana:. Tim jednim avionom bi mogli da lete na 2-3 destinacije što bi bilo ekstra za početak.

Ja mislim da će, ako budu stacionirali jedan avion u Bg, tim jednim avionom leteti na 2-3 destinacije. U tekstu se pominje nekih 20 letova nedeljno, što bi bilo otprilike to. A glasao za Pariz i Barcelonu  clap.

pa pazi avion im sigurno nece blejati :) realno je da ima 2 ili 3 povratna leta dnevno  sto je od 14 do 21 nedeljno :) (recimo da od poletanja iz bg do neke destinacije i nazad treba oko 5 sati sto znaci da ce taman biti za 3 takva ciklusa u toku dana :) )

Pogledaj na primer Temisvar, on je baza za samo jedan WIZZov avion i sa njim uspevaju da imaju linije za 9 gradova iz Temisvara. Tako nesto mozemo da ocekujemo i u Beogradu. Znaci dva do tri puta nedeljno za jednu destinaciju.

Inace ja mislim da cemo imati vrlo slicne destinacije koje ima i Temisvar, mozda jedna-dve destinacije vise prema Nemackoj (jer ima nasih tamo prilicno) a po jedna manje prema Spaniji i Italiji.

jeste super vest, bas sam se obradovala. da li neko zna koliko aviona imaju u drugim gradovima? ne racunajuci ove iz kojih imaju puno linija. mada, i meni se nesto cini da ce to biti minimum 2 do 3 linije, sto je super. i ne verujem da ce nam uvesti kijev ili katovice pre nego pariz i barsu... videcemo, nadam se uskoro  ;D:party:

jeste super vest, bas sam se obradovala. da li neko zna koliko aviona imaju u drugim gradovima? ne racunajuci ove iz kojih imaju puno linija. mada, i meni se nesto cini da ce to biti minimum 2 do 3 linije, sto je super. i ne verujem da ce nam uvesti kijev ili katovice pre nego pariz i barsu... videcemo, nadam se uskoro  ;D:party:

Temisvar ti je najbolji za poredjenje, WIZZ tamo ima 1 avion i leti na 9 destinacija tako da ja ocekujem da tako bude i u BG :)

jedan avion = DEVET destinacija  :o :o :o bas znaju ljudi da organizuju vreme  :shockkk:

Pogledaj kako RayanAir to radi

nije ni WIZZ nista bolji, ali iskreno meni to nesmeta ;)

ma samo da su oni nama zivi, zdravi i jeftini :) ovo je stvarno  ::crazy:

odo' da vidim filmic :)

Upravo bio prilog na dnevniku B92, kažu da su u toku pregovori sa Wizz-om  klanj::

Danas imaju sastanak sa Direktoratom za civilno vazduhoplovstvo, gde bi trebalo da predloze destinacije. Valjda ce uskoro konkretne vesti. U Direktoratu kazu da dozvola moze da se dobije za deset dana, i da sve zavisi od toga kad Wizz hoce da pocne, a sto se njih tice moze i odmah.

:spot: