vputnik

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About vputnik

 • Rank
  putnik kratkoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,514 profile views
 1. vputnik

  Avala

  Da li je neko zainteresovan za pešačenje po Avali i okolini? Ja sam bio više puta, po poznatim, ali i manje poznatim stazama i pronašao neka zanimljiva manje poznata mesta.
 2. Koliko sam video na internetu, praznični vašar se završava 3.1. tj sutra. Ako se nekome ide posle toga, možemo da se dogovorimo. I mene bi zanimale termalne banje, a za rumunske ne znam, pa molim Gospodjicu da napiše neke detalje o njima.
 3. Planiram da tokom zime odem autom u Temišvar, Segedin, ili tu negde, ne mnogo daleko od granice, 1 ili 2 dana. Imam 1-2 (eventualno 3) slobodna mesta u autu, pa ako neko hoće da se pridruži nek se javi. Tamo su sada praznični vašari, a inače su lepi gradići. Ja sam ranije već išao, pa ako neko zna druge destinacije na tom rastojanju zaiteresovan sam i za to. Polazak iz Beograda (ili okoline), a putnike primam i usput (Pančevo, NS, itd)
 4. https://postimg.cc/gallery/36e6cfe4i/348f959b/
 5. Nema jednostavnijeg načina za slike? Okolina Rostoka je zanimljiva, tj sve od Sasnica do Rostoka. Nazalost Rostok nisam video jer sam morao na trajekt, a vratio sam se drugim putem. https://postimg.cc/RWhM9tPM https://postimg.cc/gallery/2b1cqznsy/931b9798/
 6. Nisam do sada pisao priče sa putovanja (nisam ni siguran da li se to ovde radi) ali pomislio sam da bi nesto od mojih utisaka i iskustava moglo nekome da bude zanimljivo. Ili makar slika. Uglavnom putujem automobilom, pomalo planski a pomalo usput istražujem. Tako sam letos krenuo iz Berlina na sever, do obale Baltika. Bio sam i u Berlinu, ali o njemu je ovde već mnogo rečeno, a ja sam ovo seo da pišem jer mi se čini da je ljudima odavde sever Nemačke uglavnom nepoznat i (makar za nas) van poznatih turističkih puteva. Nama je neobično i da povežemo Nemačku sa morem, a naročito plažama, pa
 7. Sledećeg vikenda idem u okolinu Graca autom. Imam jedno mesto slobodno, ako neko želi prevoz nek se javi. Tj bice malo siri vikend. Verovatno krecem u cetvrtak, a povratak u ponedeljak. Mozda bih u povratku svratio u Banja Luku, ali ne mora.
 8. Nije. Javljam kad bude vreme. (mada sad preko leta verovatnije da cu ka zapadu ili jugu)
 9. Izvinjavam se što se nisam javio. Imam neki obaveza oko auta pa sam malo odlozio plan.
 10. Razmisljam da u martu odem autom do Temisvara , pa mogu nekoga da povezem. Jedan dan, eventualno dva, eventualno i Segedin.
 11. Kamp Dunav je izmedju Zemuna i Batajnice i mislim da radi. Ima ga na Internetu.
 12. vputnik

  Verona

  Sledece nedelje idem na nekoliko dana do Verone i okoline. Imam jedno mesto u autu.
 13. Idem ovog vikenda u Salzburg iz Beograda. Imam jedno slobodno mesto u autu.
 14. Ja iz Beograda ovih dana.