Followers 0

Rumunija (Temisvar) i/ili Mađarska (Segedin) autom

5 posts in this topic

Planiram da tokom zime odem autom u Temišvar, Segedin, ili tu negde, ne mnogo daleko od granice, 1 ili 2 dana. Imam 1-2 (eventualno 3) slobodna mesta u autu, pa ako neko hoće da se pridruži nek se javi. Tamo su sada praznični vašari, a inače su lepi gradići. Ja sam ranije već išao, pa ako neko zna druge destinacije na tom rastojanju zaiteresovan sam i za to. Polazak iz Beograda (ili okoline), a putnike primam i usput (Pančevo, NS, itd)

Pozdrav, ja sam zainteresovan za takvu varijantu za neki vikend. U principu sam slobodan subotom i nedeljom, posto tada ne radim. U Segedin sam isao nekoliko puta, ali je uvek interesantno otici, a u Temisvar nisam. Ako zelis mozemo da nastavimo pricu...

Ćao, i ja sam zainteresovana, uglavnom sam slobodna a najviše me zanima kombinacija obilaska +termalne banje kojih ima u tim predelima, naročito rumunskie gde nisam bila. Ako ima snega, može da se kombinuje nordijsko skijanje. Javite se u gospodjica56@gmail.com za detaljnije dogovore

Edited by gospodjica
notiy of replies

Zdravo, da nema mozda jos mesta?

ja sam bio u Temisvaru nekoliko puta, i rado ponovo tamo idem. Prvi put sam tamo isao preko agencije a posle nekoliko puta autom.

u Segedinu nisam nikada bio. u slucaju da dodje do neke promene slobodno me kontaktiraj.

Edited by KillMonday
dopuna posta

Koliko sam video na internetu, praznični vašar se završava 3.1. tj sutra. Ako se nekome ide posle toga, možemo da se dogovorimo. I mene bi zanimale termalne banje, a za rumunske ne znam, pa molim Gospodjicu da napiše neke detalje o njima.