sodomac

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About sodomac

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Odradjena ova varijanta ovog leta Za 17 dana obisao 10 gradova u Evropi(Bratislava,Bec, Prag, Berlin, Amsterdam, Keln, Milano, Ljubljana, Zagreb), sve stopom, smestaj - CS, sator, park. Ishrana po supermarketima i slicne jeftine varijante. Da nisam probao 60 vrste piva ne bi potrosio ni 250e za ceo put Ali kako god okrenes mora da postoji bar neka priprema kao sto je trazenje na netu najbolja mesta za stopiranje, slanje CS zahteva, stampanje novinarskih kartica itd.
 2. 29. novembra bi trebalo da je cvarkijada u Kovilju(selo u blizini Novog Sada)
 3. Nas dvojica stopirali po Italiji izmedju ostalog i dosta ljudi nam je stalo kolima bez ikakvih problema.
 4. sodomac

  PRESS-kartice

  Proslo u svim muzejima u Becu, popust u muzeju torture u Pragu, Kafkin muzej je dzabe, besplatno u muzeju istorije u Berlinu, besplatno za neki DaVincijev muzej u Milanu kao i besplatna tura na San Siru.
 5. U Amsterdamu sigurno ne mozes naci nesto jeftino blizu centra desavanja. Mi smo spavali u kampu Zeeburg i to je najjeftinija varijanta koju smo uspeli da nadjemo.
 6. Ja ove godine stopirao od Berlina do Amsterdama i stigao bez ikakvih problema. Znaci samo od pumpe do pumpe i stigao do Amsterdama za manje od 10h.
 7. Svaka cast! Vala kako se radi ovde i sta sve ima da se procita zasluzio je i milion da predje.
 8. Plan je da se ode stopom do Amsterdama i tamo ostane 2,3 dana pa ti e-poslovi javi de ima te pecurke
 9. sodomac

  Ranci

  Koliki je ranac otprilike potreban za putovanje od 15 dana?
 10. sodomac

  Prenociste

  Pozdrav drugari. Interesuje me kako se snalazite za prenociste kada stopirate po Evropi. Dakle, nemate predstavu kad cete stici u odredjeno mesto i samim tim ne mozete unapred rezervisati hostel ili poslati CS zahteve. Plan je da se ode do neke daleke destinacije, pa ce svaka pomoc od iskusnih po ovom pitanju biti dobrodosla.