garfildd

Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

About garfildd

 • Rank
  putnik kratkoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. pozdrav, Kakva je situacija sa ulaskom u klubove i pabove za vrijeme novogodišnje noći. Plan mi je lutati po trgovima do 01 h iza ponoći a onda u ući u neki. Koliko sam pročitao poslije 01 se svi razilaze sa trgova. Da li se može ući ako se ne rezerviše unapred. Pre svega mislim na klubove koji nisu nesto sređeni i napucani. Možete li navesti koji su to klubovi i pabovi.
 2. Planiram u Petersburg na 4 noci pa mi je potreban savjet, da li u Ermitazu obici celi kompleks ili samo Winter Palace. Prepostavljam da treba dosta vremena da se obiđe celi kompleks. Kakva je situacija sa kupovinom karata na licu mesta, negde sam pročitao da je gužva na blagajnama ali da postoje aparati gde uopšte nema gužve a na netu su karte dosta skuplje.
 3. Akcija za 2 funte. travel tue/wed in november https://www.ryanair.com/gb/en/plan-trip/explore/flight-deals-and-sales
 4. Koja je trenutno najjeftinija opcija do Sankt Petersburga? Koliko vidim najbolja opcija je Budimpesta Moskva sa wizzom, pa vozom do Petersburga. Ima li još koja opcija. Hvala
 5. garfildd

  Rim

  Ulaz u vatikanske muzeje je besplatan svaku zadnju nedelju u mesecu. Nema karti nego stanes u red i čekaš. Otvaraju u 9:00 i moja preporuka ti je da dodjes ranije pošto je gužva velika. A Uskršnja misa je ispred bazilike i na taj dan na trgu ćebiti pola miliona ljudi tako da ne verujem da ćeš moći ući u nju.
 6. Koliko je siguran taj parking za ostaviti automobil preko noći. Planiram ga ostaviri dva dana.
 7. Pozdrav, Da li je neko parkirao automobil na parkingu pored trga heroja i gradskog parka . Koja je cena i da li se naplacuje vikendom.
 8. Pišeš onako kako je tvoje ime napisano u dnu pasoša izmedju onih crtica. Mislim da je to pravilo prilikom popunjavanja i drugih sličnih dokumenta.
 9. garfildd

  prag

  Moze li preporuka za nekoliko pabova u Pragu, pre svega mislim na pabove koji nisu poznati turistima, ne moraju biti u centru ali da imaju solidnu vezu sa gradskim prevozom.
 10. Mozes li napisati cene broda i kako si kupovala karte za njega, preko neta ili na licu mesta. Steta je ryanair ukinuo let stokholm talin to je bilo fenomealna opcija za sankt peterburg.
 11. http://www.armenistis.com.gr/ Fantastičan kamp sve lepo i dobro organizovano čisto i uredno (barem je tako bilo prošle godine). More i plaza super, u kampu dosta mladih ljudi. Nemam zamerke.
 12. Meni se cini da je Kijev za 129 eura ok cena. Postoji li nek povoljnija alternativa avionom?
 13. garfildd

  Rim

  terravision putuje oko 1h do Termini stanice, kartu kupis preko neta odstampas je i pokažeš na ulazu u bus, košta 4 evra po pravcu. Kad se budes vraćala odes do teravsion kafica na Terminiju i dobijes rezervaciju sa kojom ides u bus.
 14. garfildd

  Rim

  Da, iz tog razloga je preporuka doći ranije i stati u red(: P.S. U Vatikanu se plaća i ulaz u Vatikanske bašte kao i na vidikovac sa kupole Bazilike Svetog Petra.
 15. garfildd

  Rim

  Ako ti se poklopi imaj u vidu da je zadnje nedelje u mesecu besplatan ulaz u Vatikan.