Jasminas

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Jasminas

 • Rank
  putnik-pripravnik

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.shutterstock.com/g/Jasmina976?rid=2018894

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Belgrade
 • Interests
  Travel, photography, sports, movies, books ...

Recent Profile Visitors

2,237 profile views
 1. Pozdrav društvo, malo sam se kasno setila ali bolje ikad... Ima li nekoga ko u samostalnoj režiji sutra putuje na Kipar letom Air Serbie koji tamo stiže oko 14h? Ako ima da li je voljan da sa mnom podeli troškove taxija do Aja Nape? Taxi košta 40 evra u jednom smeru. Da sam se ranije setila mogla sam vrv da organizujem transfer preko neke naše agencije, ali nisam:) Elem, ako ima neko neka se javi što pre, ako nema šta da se radi.
 2. Pre par godina sam na ovj način pronašla saputnike do Temišvara (aerodrom) pa da probam ponovo. Putujem 19. septembra iz Temišvara u Bari (u 16:30 po rumunskom vremenu što je 15:30 po našem valjda), a vraćam se 28. septembra u 19:45 po rumunskom. Htela bih da vidim da li možda još neko ide do/iz Temišvara u tim terminima, da se dogovorimo eventualno za zajednički prevoz do tamo i/ili nazad? Da dodam, treba mi prevoz između Beograda i Temišvara.
 3. Najbolje je ovo dečko od 30 godina🙂 čudi me da tako zgodan lep uspešan itd. na ovaj način mora da traži devojku za masazu🙂 iskreno bih volela da vidim ove likove.
 4. Pa jel išao neko sa njim da nam prenese iskustva? 🙂
 5. Ne mogu na žalost u tako kratkom roku da vam se pridružim ali ideja mi deluje jako interesantno. Kakva vam je organizacija ako želiš da podeliš - put, smestaj, plan za tamo? Ja bih svakako jednog dana volela da posetim Odesu.
 6. Ćao, svakako ne mogu ići u tvojim terminima, ali iz sopstvenog iskustva ti govorim da ako budeš išao vozom od Bg do Bd samo putovanje do Kanarskih ostrva (+ povratak) može da ti ispadne duže od samog boravka tamo Slažem se i sa Dragančetom da je ipak destinacija predaleka za tako kratak boravak, bolje da ideš kada budeš mogao duže da ostaneš. Ja nisam bila na Kanarskim ostrvima, ali je jedna moja prijateljica bila sada u feburaru, kada je kod nas bila zima tamo je bilo kasno proleće, sa oko 25 stepeni preko dana i sa sve kupanjem u otvorenom (grejanom) bazenu. U tom smislu ja već razmišl
 7. Kada si bio poslednji put na Jahorini, da li se situacija tamo malo poboljšala (žičare, staze, itd.) ili je sve isto?
 8. Bilo je reči o wizz-u iz Budimpešte, možda nisi propratio Odlične su cene van sezone, ali u avgustu, kada mi planiramo da idemo wizz je skoro pa najskuplji (kako to obično kdo njih biva i za druge destinacije). @ninach - hvala puno na savetu i informacijama, sigurno će ljudima koristiti, meni septembar nije opcija zbog posla, eventualno kraj septembra bih mogla ali radije ga ne bih čekala, a i već smo postigli dogovor za avgust.
 9. Milane, baš mi je drago, očekujemo izveštaj po povratku Mi još uvek pokušavamo da se dogovorimo za avgust, biće to druga polovina, nadam se da ćemo i mi otići. Poziv je još uvek otvoren, ako ima zainteresovanih i voljnih za Island.
 10. Hvala na informaciji, odma' ću da pogledam @aubrate - kontaktiraj Milana putem privatne poruke, ako se već izorganizovao možda ne dolazi više na temu. Što se tiče termina, bilo bi dobro da se što pre odlučiš zato što cene karata relativno brzo i konstantno rastu; kada smo krenuli da gledamo bile su niže i mislim da će ove najjeftinije da se ubrzo rasprodaju. Što se mene tiče, ja skupila pare za kartu tako da bih mogla već da je kupim. Reci mi samo da li si aktivni vozač, tj. da li bi mogao tamo da voziš? @Veciti putnik - kako kod tebe stoje stvari, da li si još uvek raspoložen za Is
 11. Evo i cena karata: najjeftinija karta je 311 evra i to za termin od 23. avgusta - 01. (ili 02.) septembra, na to se doda još oko 60tak evra za kombi prevoz do Budimpešte. Sledeća cena je oko 324 evra, isto druga polovina avgusta, konkretno termin od 16. ili 17. avgusta do 24. avgusta. U ovu cenu uračunat je i čekiran prtljag. Wizz je jako skup za ceo jul i avgust, evenualtno može za jun da se uzme nešto povoljnije (ovo što je Milan rekao) ali to je cena bez čekiranog prtljaga.
 12. Cool, dobrodošao Za sada ovako stvari stoje - Milanu najviše odgovara ovaj termin u junu pa mi je rekao kada smo poslednji put pričali da će pokušati da pronađe društvo za jun. Ne znam da li je pronašao društvo i da li su se već nešto dogovorili. Kod mene situacija je takva da ne mogu na odmor u junu, dakle, kraj jula - početak avgusta ili druga pol. avgusta su termini kada ja mogu na odmor. U tom smislu nismo se još uvek ništa konkretno dogovorili. Ja sam i dalje zainteresovana za odlazak, s time što je meni neophodno da idem sa nekim ko može da vozi. Pa eto, ako ti odgovaraju ovi termini ko
 13. Ja sam svakako prijavila svoju mejl adresu na sva tri sajta da dobijam posebne ponude. Čini mi se da si ti leteo iz Kopenhagena, da li se možda sećaš da li je bilo povoljnih ponuda i iz nekih drugih gradova (po mogućnosti iz našeg okruženja)?
 14. E hvala puno na linku, ja bih čak možda i putovala 14h za razliku od 90 evra, ali problem je što za ove termine koji meni odgovaraju nema tih najpovoljnijih karata, najjeftinije što sam našla za neki termin koji mi odgovara (kraj avgusta početak septembra) je 250 evra, a opet put traje 14h, mada i to je 60 evra što nije malo U svakom slučaju, vredi pratiti ponude, možda budu imali u nekom trenutku neku akciju. Pardon, sada videh da je to cena bez čekiranog prtljaga, znači još više je sa čekiranim
 15. Milane, u ovom trenutku to jeste najpovoljnija varijnata (ja sam pogledala i one druge pominjane kombinacije - iz Dizeldorfa ili Kopenhagena, ali sve ispada ipak malo skuplje), ja sam se prijavila na Berlinair newsletter da dobijam special offers, pa možda u nekom trenutku budu imali neku promociju i bude bolja cena. Ali da, od prilike to je to za sada - 360 evra do Islanda (i nazad).