Avanturist

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Avanturist

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Otprilike koliko to može da košta?
 2. Šta mislite, da li je problem kad se sleti u Ameriku reci da se ostaje 6 nedelja (i imati povratnu kartu na taj period) umesto 2 nedelje koliko stoji u aplikaciji za vizu?
 3. Posetio bih sestru u Americi, pa me interesuje da li je neko skoro na razgovor nosio pozivno pismo? Da, znam sta pise na sajtu ambasade, da niti doprinosi, niti odmaze.
 4. Sta je po vama bolje, da resenje za godisnji glasi na dve ili tri nedelje? Nameravam da putujem rutom 66.
 5. Kada podnosim papire za vizu sta mi je potrebno? Da nisam osudjivan(sto se vadi u mupu) ili da se protiv mene ne vodi ni jedan krivicni postupak(sto se vadi u sudu) ili su mozda potrebna oba dokumenta?
 6. Bio sam u Sarajevu 2012. godine. Nikakvih problema nisam imao, čak šta više ljudi su bili ljubazni, zvao ih da posete Bg. U Sarajevu se ima šta videti.
 7. City star- prvi plaća punu cenu, ostali upola niže.
 8. Trenutno po novom redu vožnje postoje dva voza na ovoj maršuti. Dnevna i noćna varijanta, zavisi kome šta više odgovara.
 9. Beograd-Zagreb-Beograd city star varijanta za četvoro, bez rezervacije (pošto stvarno nije potrebna) izađe 30€ po osobi. Do Zagreba se putuje 7 sati, a do Beograda 6,5!
 10. Unapred se izvinjavam, ali ne znam gde drugo da postavim ovo pitanje. Putujem u HR na 5 dana vozom. Da li mi je neophodno putno osiguranje?
 11. Unapred se izvinjavam, ali ne znam gde drugo da postavim ovo pitanje. Putujem u HR na 5 dana vozom. Da li mi je neophodno putno osiguranje?