Dvorišni ker

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Dvorišni ker

 • Rank
  novajlija
 1. Ja sam 2018-e sa društvom kampovao na Blihi, jednu noć smo proveli tamo. Mislim da smo mi jedini ljudi koji su razapeli šatore pored Blihe, ispod vodopada, jer se praktično nalaziš u kanjonu koji je oivičen strmim padinama - tek uz Blihu, duž staze, postoji jedna tzv. ravna površina na koju mogu da stanu dva šatora. Mi smo je usput malo iskrčili, očistili itd. no svakako bi to trebalo uraditi opet, jer 3 godine u takvoj ''džungli'' naprave čudo. Bilo kako bilo, mislim da mi je to jedno od najljepših kamperskih iskustava. Došli smo taman predveče, kada turisti prestaju da dolaze na vodopad.
 2. O tome sam i razmišljao i mislio sam da joj to i kažem, ako dođe do nekog problema, mada ne bi trebalo, naš aerodrom je u pitanju.
 3. Šta mislite, hoće li nam neko na aerodromu praviti problem zbog toga što na informacijama o putniku za jednu drugaricu piše da je MR? Nešto mi se ne daje 50e na promjenu te sitnice, a opet...
 4. upravo sam pogledao jedan lijep video o životu i radu u Kini:
 5. Parnu, Estonija - male kućice od drveta, velika dvorišta, parkovi, pješčane plaže, sjever.
 6. To je zbog toga što Grci izgovaraju Pilio, i onda kad god sam im govorio Pelion govorili bi mi: - Ahaa, Pilio... A to Pilion, to sam isto čuo od par ljudi. Jedno tvrdim, Pelion nigdje nisam čuo, i nekako mi bezveze da ga tako i zovem
 7. Moja preporuka je plaža Potistika, nedaleko od sela Xinovrisi, koje se nalazi na jedno sat vremena vožnje od Volosa. Sa lijeve strane Potistike je ogromna plaža, ležaljke, bar, terasa, a sa desne strane je Melani, plaža krcata šatorima i hipicima. Na 110m od Melani nalazi se jedna taverna, u šumi, povelika je, čarobno mjesto, kao i čitav Pilion u suštini.
 8. Da, stavio sam kao titulu, jer sam više gospodin nego negospodin.
 9. Uspio sam. I stavio sam Mr. ispred svog imena. Nadam se da neće biti problema u vezi toga. Jel neće?
 10. Zdravo. Trebao bih danas da kupim kartu Beograd - Varšava. Otišao sam na sajt AirSerbia, jer mi se učinio kao dosta siguran za plaćanje preko neta ali je sajt izgleda nešto malo skrenuo sa puta i već dva sata me vraća na početnu stranicu. Zamolio bih vas da mi date neki drugi, bilo kakav način za kupovinu te karte, jer je danas moram uzeti. Hvala.
 11. I meni treba pomoć. Trebao bih se usidriti u Parnu, Estonija desetog Avgusta. U planu mi je Banja Luka - Beograd nekako, smisliću kako, onda Beograd - Budimpešta voz, iz Budimpešte bih hvatao let za Varšavu. Dotle mi je put jasan i lagan. Šta, dragi moji, da radim poslije toga? Šta preporučujete? Pišite slobodno.
 12. Nezavisno od broja i mjesta boravka nas koji se skupimo za stop, najbolja početna stanica bi nam bila Niš, a do Niša kako znamo i umijemo.
 13. Za. Pišite usput odakle ste, da se polako krenemo organizovati. Banja Luka.
 14. Ima nas još koji bi išli stopom ka Gruziji. Mogli bi organizovati neki sajam stopera, nešto.