March 17, 200818 yr Treba večeras da idem iz Novog Sada za Beograd, a kako ne saobraća večernji voz, moraću na bus. Imam indeks kod sebe, da li neko zna za koji od ovih buseva mogu da dobijem popust? Znam da Vojvodina daje popust 30%, i Severtrans ako se ne varam... Evo reda vožnje pa ako neko zna... Mogli bismo i inače da sročimo neki spisak svih autobuskih prevoznika koji daju popuste studentima pa da to stoji negde na sajtu...
March 17, 200818 yr Nis express ni u ludilu, preskupi su i nemaju popuste za studente. Ako naidje neki bosanski prevoznik oni uvek imaju popuste. Mislim da Lasta ima studentske karte (oko 30% popusta) Severtrans ima popust i to 40% na povratnu kartu a mislim 30% na obicnu.
March 17, 200818 yr Kod nekih prevoznika su isti popusti za etc i indeks, pa procunjaj po http://www.etc.org.yu/voznja.htm
August 5, 200817 yr Kasnim sa odgovorom, ali sta sad... Popust daje i Dunavprevoz i Saobracaj Odzaci, 30 %, ali se karta kao i kod vecine prevoznika mora kupiti u autobusu, znaci prvo peronska, pa tek onda karta...